پنجشنبه, ۱۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 6 June, 2024
مجله ویستا

آشنایی با سیب زمینی شیرین و خواص آن


سیب زمینی شیرین منبع غنی از انواع ویتامین هاست

سیب زمینی شیرین ماده غذایی با ارزشی است که نباید از مصرف آن غافل باشیم . با خوردن سیب زمینی شیرین مقادیر زیادی از انواع ویتامین ها به راحتی وارد بدن ما میشوند . ارزش غذایی بالای سیب زمینی شیرین باعث میشود که بدن بسیاری از کمبودهای خود را با خوردن این ماده غذایی جبران کند .

سیب زمینی شیرین رنگ های مختلف و ارزش غذایی بالایی دارد. سیب زمینی شیرین منبع فوق العاده ی آنتی اکسیدان ها و ویتامین های مختلفی است. در این مطلب چند دلیل خوب داریم که تشویقتان می کند به هر قیمتی شده این سیب زمینی با خاصیت را تهیه و مصرف کنید. سیب زمینی شیرین برای اولین بار در آمریکایی جنوبی کشت شد و سپس توسط اسپانیایی ها و پرتقالی ها وارد اروپا، آسیا، آفریقا و استرالیا شد. این سیب زمینی سرشار از بتاکاروتن است و به همین دلیل طعم شیرینی دارد. بدن ما از این ترکیب مفید برای تولید ویتامین A استفاده می کند و به همین دلیل به آن پیش ساز ویتامین A نیز گفته می شود.

فواید سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین حاوی ویتامین A یا بتاکاروتن

سیب زمینی شیرین به میزان بیش از 4 برابر نیاز روزانه بدن انسان به ویتامین A دارد. رنگ نارنجی سیب زمینی شیرین نیز به دلیل وجود این ویتامین است. رنگ نارنجی نشان می دهد که این ماده غذایی حاوی میزان زیادی بتاکاروتن و کاروتنوئیدها است. این ترکیبات باعث گردش بهتر ویتامین A در بدن می شود. بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان ضدسرطان است که به تقویت قوه بینایی، حفاظت از پوست در برابر آسیب های ناشی از نور خورشید و مجهز کردن دستگاه ایمنی بدن در برابر بیماری ها کمک می کند. توصیه می کنیم در خرید سیب زمینی شیرین انواع سفت با پوستی صاف و یکدست را انتخاب کنید.

سیب زمینی شیرین منبع ویتامین C

سیب زمینی شیرین حاوی میزان زیادی ویتامین C است که نقش مهمی در ساخت استخوان ها و دندان ها و همچنین در هضم غذا و تولید سلول های خونی دارد. سیب زمینی شیرین همچنین در مقابله و پیشگیری از ویروس های عامل آنفولانزا و سرماخوردگی تأثیر دارد.


آشنایی با سیب زمینی شیرین و خواص آن

سیب زمینی شیرین حاوی مقادیر زیادی از انواع ویتامین ها است

سیب زمینی شیرین:منبع منگنز

سیب زمینی شیرین حاوی ویتامین B6 زیادی است. این ویتامین باعث تجزیه ترکیبی به نام هموسیستئین می شود و به این ترتیب به سلامت رگ های خونی و گردش خون سالم کمک می کند

سیب زمینی شیرین منبع منگنز است. این ترکیب برای متابولیسم کربوهیدرات ها ضروری است و به حفظ قند خون کمک می کند. منگنز همچنین باعث کنترل عملکرد غده تیروئید می شود. توصیه می شود این ماده غذایی را در محل خشک و خنک نگهداری کرده و تا یک تا دو هفته بعد از خرید مصرف نمایید.

سیب زمینی شیرین منبع پتاسیم

سیب زمینی شیرین حاوی میزان زیادی پتاسیم است. پتاسیم در کاهش فشار خون و کنترل سیستم عصبی نقش مؤثری دارد. بنابراین توصیه می شود برای سلامت قلب و مغزتان این ماده غذایی را بیشتر مصرف کنید.

سیب زمینی شیرین منبع ویتامین B6

سیب زمینی شیرین حاوی ویتامین B6 زیادی است. این ویتامین باعث تجزیه ترکیبی به نام هموسیستئین می شود و به این ترتیب به سلامت رگ های خونی و گردش خون سالم کمک می کند.

روش مصرف سیب زمینی شیرین

می توانید پوست سیب زمینی شیرین را بگیرید و با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر بپزید.

بخارپز کردن سیب زمینی شیرین به مدت 30 تا 50 دقیقه نیز از دیگر روش های آماده سازی آن است.

می توانید از ماکروویو نیز برای آماده کردن این ماده غذایی استفاده کنید.

آشنایی با سیب زمینی شیرین و خواص آن