چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

شناسایی عامل حساسیت غذایی


شناسایی عامل حساسیت غذایی

«حساسیت غذایی» واکنش نامطلوب بدن به برخی از مواد غذایی است که به دلیل واکنش ایمونولوژیک بروز می کند.

«حساسیت غذایی» واکنش نامطلوب بدن به برخی از مواد غذایی است که به دلیل واکنش ایمونولوژیک بروز می کند. غذاهای حساسیت زا شامل تخم پرندگان، شیر گاو، بادام زمینی و برخی ماهی هاست. حساسیت غذایی به طور عمده در نوزادان بروز می کند و در بیشتر این موارد تا سن پنج سالگی از بین می رود. حساسیت غذایی عوامل مختلفی دارد که زمینه های ژنتیکی یکی از دلایل آن است. حساسیت غذایی به طور معمول ارثی و تحت تاثیر عوامل ژنتیکی است. همچنین نارس بودن دستگاه ایمنی یا سدهای محافظ دستگاه گوارش در نوزادان می تواند عامل بروز حساسیت غذایی باشد.