جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
سوهان عسلی
مواد لازم
خلال بادام:
۱۵۰ گرم
شکر:
۱۵۰ گرم
عسل:
۱۵۰ گرم
کره آب کرده:
۱۰۰ گرم
خلال پسته:
به میزان لازم
زعفران:
یکدوم قاشق چایخوری
روش تهیه
کره را در ظرفی ریخته، روی حرارت قرار داده، شکر و عسل را به آن اضافه کنید.
حرارت باید تند و یکنواخت باشد، گاهی آن را هم بزنید تا شکر طلایی شود، خلال بادام را اضافه کرده تا بادام طلایی شود؛ سوهان نباید به طور مداوم هم بخورد. ممکن است روغن از آن جدا شود.
وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران حل شده در آب جوش را به آن اضافه کنید.
از مایه کمی گوشه سینی بریزید و وقتی فورا بسته شد سوهان آماده است.
از مایه با قاشق کوچک روی سینی چرب شده با فاصله بریزید و فوری ۲، ۳ عدد خلال پسته روی آن قرار دهید.
بعد از خنک شدن آن را در ظرف دردار بریزید تا برای مدتی محفوظ بماند.
فوت قنادی
اگر یک قطره از سوهان عسلی را در یک کاسه آب و یخ بیندازید و روی آب بیاید، پخته است، در غیر این صورت به پخت سوهان عسلی ادامه دهید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سازمان ملل رئیسی وزیر کشور مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم شورای نگهبان رئیس جمهور قوه قضائیه سید ابراهیم رئیسی احمد وحیدی
سیل مشهد تهران پلیس سازمان هواشناسی آموزش و پرورش بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل فضای مجازی دستگیری
خودرو چین ایران خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو مسکن بانک مرکزی دلار سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران موسیقی همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس تراکتور استقلال سپاهان جام حذفی لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه موبایل
بارداری چای دیابت کاهش وزن زوال عقل سرماخوردگی دندان عقل