چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
مجله ویستا

آرد مخصوص مرغ


آرد مخصوص مرغ

● آشپزی با خرده‌نان
برای جلوگیری از هدر رفتن باقی‌مانده نان، با جایگزین کردن آنها به جای چند ماده غذایی امکان استفاده دوباره از آن و جلوگیری از اسراف وجود دارد.
نان‌های باقی‌مانده …

آشپزی با خرده‌نان

برای جلوگیری از هدر رفتن باقی‌مانده نان، با جایگزین کردن آنها به جای چند ماده غذایی امکان استفاده دوباره از آن و جلوگیری از اسراف وجود دارد.

نان‌های باقی‌مانده در طول هفته را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کرده و سپس آنها را درون فریزر قرار دهید. روش دیگر پودر کردن آنها است. در پایان هفته آن را درون یک ماهیتابه کم عمق ریخته و آنها را با روغن زیتون سرخ کنید تا کاملاً طلایی شوند. هر چند وقت یکبار ماهیتابه را تکان دهید تا خرده نان‌ها بطور یکنواخت سرخ شوند.

مقدار روغن مورد نیاز به ازای هر دو فنجان خرده نان یکچهارم فنجان است. یکی از موارد استفاده از این خرده نان‌ها، مصرف آنها همراه با ماکارونی است. هنگام صرف ماکارونی یک کاسه از خرده نان‌های سرخ شده را کنار دیس ماکارونی قرار داده و مانند نمک روی آن بپاشید.

ترکیب بافت نرم ماکارونی یا نودلز و بافت ترد خرده‌نان‌ها صرف غذا را دلپذیرتر می‌کند. علاوه بر این می‌توان خرده نان‌ها را با استفاده از ادویه طعم‌دار کرده و آنها را درون فریزر نگهداری کرد. از این شماره روش‌های استفاده از این خرده نان‌ها را در تهیه غذاهای گوناگون در این ستون معرفی خواهیم کرد.

مواد لازم

دو قاشق غذاخوری جعفری خردشده

یک قاشق چای‌خوری برگ آویشن تازه

دو حبه سیر

چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون

۵۷ گرم خرده نان

طرز تهیه

تمام مواد را درون کاسه غذاساز ریخته و آنها را خوب خرد کنید تا کاملاً به صورت آرد درآمده و یکنواخت شود، این میزان آرد برای سوخاری کردن یک عدد مرغ کافی است.