سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

آش میوه


● مواد لازم:
▪ گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
▪ تره‌فرنگی: ۲۰۰ گرم
▪ جعفری ساطوری شده: ‌۲۰۰ گرم
▪ نعناع: ‌‌۲۰۰ گرم
▪ گشنیز: ‌۲۰۰ گرم
▪ برگ چغندر: ۲۰۰ گرم
▪ برنج: ۲۰۰ گرم
▪ پیاز داغ عسلی: ‌‌۳ قاشق …

مواد لازم:

گوشت چرخ‌کرده:

۵۰۰ گرم

تره‌فرنگی:

۲۰۰ گرم

جعفری ساطوری شده:

‌۲۰۰ گرم

نعناع:

‌‌۲۰۰ گرم

گشنیز:

‌۲۰۰ گرم

برگ چغندر:

۲۰۰ گرم

برنج:

۲۰۰ گرم

پیاز داغ عسلی:

‌‌۳ قاشق سوپخوری

نخود:

‌۱۲۵ گرم

لوبیا قرمز:

‌ ۱۲۵ گرم

آلبالو:

‌۵۰۰ گرم

گوجه‌سبز:

۵۰۰ گرم

زردآلو:

‌‌۵۰۰ گرم

گندم:

‌۱۰۰ گرم

فلفل‌‌:

قدری

نمک‌:

قدری

طرز تهیه:

پیاز داغ و نخود لوبیا و گندم در صورت تمایل کمی زرد چوبه را با ۵ تا ۶ لیوان آب می‌گذاریم بپزد برنج را اضافه می‌کنیم و سبزی را بعد از تمیز کردن و خرد کردن وقتی برنج پخته شد در آن می‌ریزیم و گوشت را کوفته ریزه درست می‌کنیم و به آن اضافه می‌کنیم و آش را گاهی به هم می‌زنیم تا کاملا جا بیفتد، هسته میوه‌ها را می‌گیریم و در اواخر طبخ میوه‌ها را هم به آن اضافه

می کنیم. به اندازه کافی نمک و فلفل می‌زنیم باید میوه‌ها پخته شوند ولی زیاد له نشوند. در زمستان به جای میوه تازه می‌توانیم از برگ زردآلو و آلوی زرد خشک و مربای آلبالو یا آلبالوی خشک استفاده کنیم. بدیهی است میوه‌های خشک را باید در آب خیس کرد بعد مصرف نمود. می‌توانیم به این آش در اواخر طبخ ۴ تا ۵ قاشق شکر بزنیم تا طعمش ترش و شیرین بشود.