سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
وضعیت میكروبی فرآوردههای دریائی شور و دودی
در فرایند شور كردن ماهی قسمتی از آب موجود در بافت ماهی را خارج و نمك را جانشین میسازند، این عمل ممكن است با قرار دادن ماهی در لایههای نمك خشك یا در آب نمك انجام گیرد. بسته به روش مورد استفاده و مدت آن، مقدار نمك در فرآوردهها دریائی شور از یك تا ۲۰درصد یا بیشتر در ماهی خشك كه كاملا نمك سود است متغیر میباشد.
ماهیهائی كه نمك كمتری دارند برای دود دادن مورد استفاده قرار میگیرند. دودی كردن ماهی و سایر فرآوردههای دریائی به چند منظور انجام میشود. اگر چه دود دادن یك روش سنتی نگهداری ماهی است ولی طعم و مزه مخصوص و مشخصی به آن میدهد. دود دادن باعث افزایش قابلیت نگهداری فرآورده میشود. انواع مختلفی از فرآوردههای دریائی به صور مختلفی دودی میشوند و بسته به حرارت مورد استفاده در زمان دود دادن، دود سرد یا گرم، مقدار نمك و زمان دود دادن یا خشك كردن آنها را تقسیمبندی میكنند. در نتیجه توزیع باكتریها در فرآوردههای دریائی دودی دارای تنوع زیادی است. فرآوردههای دودی كه در حرارت برشته میشوند ممكن است حاوی ارگانیزمهای مقاوم به گرما مانند باسیل، میكروكك و مخمرها باشند.از ماهیهائی كه حرارت دودی كردن آنها ملایمتر است میتوان میكروارگانیزمهای گرم منفی و پسودومونالس، موراكسلا، اسنیتوباكتر را نیز جدا نمود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران بابک زنجانی مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم قوه قضائیه خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
تهران قوه قضاییه هواشناسی سیل آموزش و پرورش شهرداری تهران فضای مجازی پلیس سازمان هواشناسی شورای شهر تهران قتل شورای شهر
خودرو سایپا بانک مرکزی قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا ایران خودرو دلار بازار خودرو چین مالیات تورم
تلویزیون سریال رسانه سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی تئاتر فیلم زنان رسانه ملی کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی وحید شمسایی
هوش مصنوعی اینستاگرام ناسا اپل تسلا تبلیغات فناوری پهپاد همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت خواب کاهش وزن طول عمر سلامت روان بارداری هندوانه