پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

یخ در بهشت های فرنگی


یخ در بهشت های فرنگی

در فارسی ترجمه صددرصد معادلی برای اسموتی وجود ندارد اما با توجه به نحوه تهیه و مواد به کار رفته در این نوشیدنی می‌توانیم بگوییم به نوعی همان یخ در بهشت خودمان است که به‌خصوص در فصل گرما بسیار پرطرفدار است. اسموتی از جمله نوشیدنی‌هایی است که با انواع میوه و سبزی‌ها و البته یخ که در واقع جزو لاینفک این نوشیدنی است درست می‌شود...

در فارسی ترجمه صددرصد معادلی برای اسموتی وجود ندارد اما با توجه به نحوه تهیه و مواد به کار رفته در این نوشیدنی می‌توانیم بگوییم به نوعی همان یخ در بهشت خودمان است که به‌خصوص در فصل گرما بسیار پرطرفدار است. اسموتی از جمله نوشیدنی‌هایی است که با انواع میوه و سبزی‌ها و البته یخ که در واقع جزو لاینفک این نوشیدنی است درست می‌شود...

این نوشیدنی معمولا در سه مزه ترش، شیرین و ملس وجود دارد و طعم شور ندارد. به تازگی ماست هم در برخی اسموتی‌ها به یکی از مواد لازم آن تبدیل شده است. شیر هم از دیگر موادغذایی است که می‌تواند برای تهیه اسموتی کاربرد داشته باشد. چون هم ماست و هم شیر به‌خصوص در نوع کم‌چرب از جمله خوراکی‌های کم‌کالری هستند که می‌توانند باعث شوند این نوشیدنی به شکل سالم‌تر و البته خوشمزه‌تری تهیه شود. یکی از مشهورترین انواع اسموتی میکس‌ماست و اقسام میوه‌های جنگلی البته همراه یخ فراوان است. هر ترکیبی که نهایتا خوشمزه، جذاب و سالم باشد مستلزم موادی است که با هم مخلوط می‌شوند. این مواد خوراکی که در اسموتی استفاده می‌شوند و معمولا هم انواع میوه‌ها را شامل می‌شوند باید با یکدیگر جور دربیایند. مثلا برای تهیه یک نوشیدنی هیچ‌وقت ترکیب انبه با خیار پیشنهاد نمی‌شود در عوض می‌توانید موز، آناناس و هلو را به راحتی با هم مخلوط‌ و مزه خوشمزه‌ای ایجاد کنید.

در واقع یک طعم‌شناس واقعی کسی است که بتواند ابعاد گاز و اسیدی مزه‌ها را تشخیص بدهد. همه این موارد برای تهیه یک اسموتی سالم و خوشمزه هم به کار می‌رود. اخیرا ماست‌های یخ‌زده‌ای هم که به ایران آمده‌اند می‌توانند در تهیه اسموتی‌ حسابی به کار بیایند. با این حال اگر دوست دارید آن را از حالت کاملا خارجی دربیاورید و طعم ایرانی هم به آن بدهید بهتر است بدانید می‌توانید این یخ در بهشت را حتی با عرقیجات ایرانی هم تهیه کنید و از مزه سنتی‌اش نهایت لذت را ببرید. فراموش نکنید یخ زیاد مهم‌ترین رکن را در تهیه اسموتی خارجی‌ها یا همان یخ در بهشت خودمان دارد.

مجتبی درخشانی

کارشناس هتلداری، کافی شاپ و رستوران