سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

روش استفاده از روغن مایع مخصوص سرخ کردنی


روش استفاده از روغن مایع مخصوص سرخ کردنی

اگر به دلایلی مجبور شدید از غذای سرخ کردنی استفاده کنید بهتر است برای حفظ سلامتی از روغن مایع مخصوص سرخ کردن استفاده کنید چون روغن مایه مخصوص سرخ کردنی نسبت به حرارت مقاوم …

اگر به دلایلی مجبور شدید از غذای سرخ کردنی استفاده کنید بهتر است برای حفظ سلامتی از روغن مایع مخصوص سرخ کردن استفاده کنید چون روغن مایه مخصوص سرخ کردنی نسبت به حرارت مقاوم تر است و دیرتر دود می کند. حرارت دادن روغن های مایع معمولی سبب ایجاد مواد سمی و سرطان زا در روغن می شود. روغن مخصوص سرخ کردن کمتر جذب غذا می شود بنابراین این مقدار مصرف روغن نیز کاهش می یابد.

مصرف مجدد روغنی که حرارت دیده است ضرر دارد مگر این که روغن مایع مخصوص سرخ کردن باشد. بعد از سرد شدن روغن مایع مخصوص سرخ کردنی باید روغن را صاف و آن را در ظرفی تمیز و خشک در داخل یخچال نگهداری کرد.

روغن صاف شده را می توانید در همان روز و فقط برای ۲ بار استفاده کنید. استفاده از روغن نباتی جامد در سرخ کردن و پخت غذا باعث ورود چربی های بد به بدن می شود و خطر ابتلا به بیماری های قلبی، عروقی را افزایش می دهد.

عابدیان