سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
روش استفاده از روغن مایع مخصوص سرخ کردنی
اگر به دلایلی مجبور شدید از غذای سرخ کردنی استفاده کنید بهتر است برای حفظ سلامتی از روغن مایع مخصوص سرخ کردن استفاده کنید چون روغن مایه مخصوص سرخ کردنی نسبت به حرارت مقاوم تر است و دیرتر دود می کند. حرارت دادن روغن های مایع معمولی سبب ایجاد مواد سمی و سرطان زا در روغن می شود. روغن مخصوص سرخ کردن کمتر جذب غذا می شود بنابراین این مقدار مصرف روغن نیز کاهش می یابد.
مصرف مجدد روغنی که حرارت دیده است ضرر دارد مگر این که روغن مایع مخصوص سرخ کردن باشد. بعد از سرد شدن روغن مایع مخصوص سرخ کردنی باید روغن را صاف و آن را در ظرفی تمیز و خشک در داخل یخچال نگهداری کرد.
روغن صاف شده را می توانید در همان روز و فقط برای ۲ بار استفاده کنید. استفاده از روغن نباتی جامد در سرخ کردن و پخت غذا باعث ورود چربی های بد به بدن می شود و خطر ابتلا به بیماری های قلبی، عروقی را افزایش می دهد.
عابدیان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست