چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

ویژگی های مشترک کارآفرینان موفق


ویژگی های مشترک کارآفرینان موفق

اجازه بدهید از همین ابتدا بگوییم که هیچ دو انسان موفقی مثل هم نیستند با این حال می توان ویژگی هایی را یافت که در میان افرادی که شرکتی را بنا نهاده اند و آن را به موفقیت رسانده اند مشترک هستند

اجازه بدهید از همین ابتدا بگوییم که هیچ دو انسان موفقی مثل هم نیستند. با این حال می‌توان ویژگی‌هایی را یافت که در میان افرادی که شرکتی را بنا نهاده‌اند و آن را به موفقیت رسانده‌اند مشترک هستند؛ یکی از نویسندگان مجله ‌اینک (Inc) که ۲۰ سال از عمرش را صرف سرمایه‌گذاری و مشاوره برای راه‌اندازی شرکت‌های جدید گذرانده از چهار ویژگی مشترکی می‌گوید که بهترین کارآفرینان از آن‌ها برخوردارند اما این چهار ویژگی کدامند؟

● ماجراجویی

راه‌اندازی یک شرکت تازه و تلاش برای توسعه آن مانند سفر به یک سرزمین ناشناخته برای چهار هفته است آن هم در شرایطی که تنها برای یک هفته غذا در کوله پشتی دارید. به همین خاطر اگر می‌خواهید کارآفرین موفقی باشید باید مشکلی با بی‌اطمینانی‌های مسیر نداشته باشید. در غیراینصورت خیلی زود از ادامه مسیر منصرف می‌شوید. برای کسانی که از ماجراجویی گریزان هستند، شاید کارمند شدن انتخاب بهتری برای آینده شغلی باشد.

● صبوری

حتما شما هم روزانه با گزارش‌های حیرت انگیزی مواجه می‌شوید. در مورد اینکه یک وبسایت نسبتا تازه تاسیس توانسته در عرض ۷ ماه ۹ میلیون بازدیدکننده را جذب کند و یا اینکه وبسایت آمازون در شب کریسمس در هر ثانیه ۳۰۶ قلم کالا فروخته است اما این موفقیت‌ها طی یک شب به‌دست نیامده‌اند. باید صبور باشید تا موفقیت به آرامی ‌فرا برسد و به خاطر داشته باشید که مشکلات هرگز مرتفع نخواهند شد بلکه هرچه شرکت شما بزرگ‌تر شود، با مشکلات بزرگتری نیز مواجه خواهید شد که باید برای حل آنها تلاش کنید.

● خبری از کمال گرایی نیست

یک فرد ممکن است در یک زمینه خبره باشد اما در کارآفرینی استعداد چندانی نداشته باشد. به همین خاطر کارآفرینان باید خود را با شرایط موجود وفق دهند و سختی‌های ورود به کارآفرینی، به خصوص سختی‌های ابتدای کار را تحمل کنند. شما ممکن است در زمینه فروش واقعا توانا باشید اما از حسابداری چندان سر در نیاورید و به همین خاطر حتما باید وقت و تلاش بیشتری را به امور حسابداری اختصاص دهید اما به‌این موضوع مانند یک ضعف ننگرید. هیچ کارآفرینی نبوده که در همه زمینه‌ها خبره بوده باشد.

● برخورداری از چشم‌انداز

اگر شرکتی راه‌اندازی کرده‌اید و هیچ چشم‌اندازی برای آینده دور یا نزدیک آن متصور نیستید شاید بهتر باشد که همین امروز تعطیلش کنید. نداشتن چشم‌انداز باعث خواهد شد که در جذب سرمایه‌گذار، مشتری و حتی کارمند با مشکل مواجه شوید. بهتر است در ابتدا از جایگاه فعلی کسب و کارتان مطلع شوید و سپس چشم‌اندازی را برای مثلا پنج سال بعد آن ترسیم کنید. بدون چشم‌انداز، بیش از حد به امور روزانه وابسته می‌شوید و وقت و انرژی خود را کاملا به آن اختصاص می‌دهید و به همین خاطر در مقابل نوسانات روزانه اقتصاد نیز آسیب‌پذیرتر خواهید بود.