سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

حلوای سرلاک


حلوای سرلاک

● مواد لازم :
آرد : نصف لیوان
سرلاک : نصف لیوان
کره : ۵۰ گرم
روغن : یک سوم لیوان
آب : نصف لیوان
گلاب : یک سوم لیوان
شکر : دو قاشق غذاخوری
زعفران : به مقدار کافی

● طرز تهیه :
آب، گلاب، شکر و زعفران …

مواد لازم :

آرد : نصف لیوان

سرلاک : نصف لیوان

کره : ۵۰ گرم

روغن : یک سوم لیوان

آب : نصف لیوان

گلاب : یک سوم لیوان

شکر : دو قاشق غذاخوری

زعفران : به مقدار کافی

طرز تهیه :

آب، گلاب، شکر و زعفران را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.

چون سرلاک شیرین است مقدار شکر حلوا را خیلی کم باید بریزیم و همین موضوع که باعث می شود که حلوا دیگر کشدار و انگشت پیچ نباشد. ولی مقدار شیرینی آن متعادل است.

حدود دو سه دقیقه جوشیدن برای این حلوا مناسب است.

آرد و سرلاک را داخل قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم که نسوزد.

کمی که رنگش طلایی شد کافی است. ( فقط یه کم )

دقت کنید سریع می سوزد و تلخ می شود ( اگه تجربه کافی ندارید بهتر است آرد را تفت بدهید و بعد از آن که رنگ گرفت سرلاک را اضافه کنید. در این صورت امکان سوختن و تلخ شدن ندارد )

روغن و کره را اضافه می کنیم. مقدار کره و روغن بسیار کم باید باشد در حدی که خمیری شود. باید کم کم روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به یه خمیر تقریبا شل برسید.

شربت را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم.

در حدی روی حرارت هم می زنیم که حلوا فرم گرفته و لطیف شود .

نکته : سرلاک با اضافه کردن آب پف می کند و در این صورت مجبور می شوید که مقداری آب به ان اضافه کنید.

رنگ حلوا و تیره و روشن بودن آن بستگی به میزان تفت دادن دارد که کاملا در اختیار خود شماست که چقدر آن را تفت بدهید.

توی ظرف سرو ریخته و آن را با قرص های میوه ای و اسمارتیز تزئین می کنیم.

چون میزان روغن حلوا کم است روغن بسیار کمی را پس می دهد و همین باعث می شود تا سطح کار صیقلی و تمیز در بیاید.

در ظرف دردار داخل یخچال می توانید برای چند افطاری از آن استفاده کنید.