چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
سالاد فرانسوی
تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه ۲۵ دقیقه
زمان پخت: ۸ دقیقه
مواد لازم
۵ عدد سیبزمینی کوچک
یک پیمانه لوبیا سبز پخته و خردشده
دو قاشق غذاخوری سرکه سفید
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری ترخون تازه
یک قاشق چایخوری عسل
¼ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴ پیمانه کاهوی خرد شده
۳ عدد تخممرغ سفت و خرد شده
نصف پیمانه خیار خرد شده
¼ پیمانه زیتون
۳ عدد تربچه خرد شده
دو قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
طرز تهیه
۱. در یک قابلمه متوسط، آب را بگذارید بجوشد و سیبزمینی و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. سپس آنها را آبکش کنید. سپس آنها را درون کاسهای از آب یخ بریزید تا مراحل پخت آن متوقف شود و دوباره آبکش کنید.
۲. برای تهیه سس سرکه و روغن زیتون، در یک شیشه سرکه، روغن زیتون، عسل، نمک و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. در شیشه را ببندید و آنها را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
۳. در یک کاسه بزرگ، سیبزمینی، لوبیا سبز، کاهو، تخممرغ، خیار، زیتون، تربچه و پیازچه را با یکدیگر مخلوط کنید. سس سرکه و روغن زیتون رابه آنها اضافه کنید و هم بزنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست