شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
مجله ویستا
خوراک دل و جگر
![خوراک دل و جگر](/web/imgs/16/11/nbti11.jpeg)
مواد لازم:
قلوه،
دل و جگر گوسفند،
پیاز داغ نیمه سرخ شده همراه با روغن آن،
سیبزمینی سرخ شده به صورت تکههای بزرگتر از نگینی،
رب گوجهفرنگی،
گرد غوره،
گرد لیمو یا آبلیمو،
نمک،
فلفل،
زردچوبه،
روغن و آب.
روش تهیه:
دل، قلوه و جگر را پس از پاک کردن و شستن به صورت تکههایی بزرگتر از قیمه خرد میکنیم.
دل و قلوه را در پیاز داغ نیمه سرخ کمی تفت میدهیم. نمک، فلفل، زردچوبه و آب را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا بپزد. جگر را هم جداگانه تفت میدهیم.
وقتی دل و قلوه پخت و کمی از آب آن باقی ماند، رب گوجهفرنگی، گرد غوره و جگر را به آن اضافه میکنیم.
چند دقیقه دیگر که پخت و به روغن افتاد، سیبزمینی سرخ شده را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم. غذا آماده است. این غذا با نام سنتی «جغوربغور» شناخته شدهتر است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست