دوشنبه, ۱۹ شهریور, ۱۴۰۳ / 9 September, 2024
مجله ویستا
کلوچه سیب
مواد لازم
۶ قاشق غذاخوری کره
یک و نیم پیمانه آرد
یک قاشق چایخوری بکینگپودر
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
یک قاشق چایخوری دارچین
نصف قاشق چایخوری نمک
دو عدد تخممرغ
دو سوم پیمانه شکر
یک و نیم پیمانه کمپوت سیب
طرز تهیه
ابتدا داخل قالبهای کلوچه را با کره آغشته کنید. فر را تا ۳۷۵ درجه گرم کنید. کره را درون ظرف مناسب بمدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه حرارت داده و به شکل مایع درآورید و کنار بگذارید تا خنک شود. آرد، بکینگپودر، جوش شیرین، نمک و دارچین را درون کاسه بزرگی مخلوط کنید. درون کاسه دیگری ابتدا تخممرغها و شکر را بخوبی هم بزنید. سپس کره و کمپوت سیب را اضافه و دوباره هم بزنید تا مخلوط یکدستی ایجاد شود. سپس مخلوط آرد را کمکم به مواد درون ظرف اضافه و به صورت دورانی هم بزنید مخلوط را داخل قالبهای کلوچه ریخته و برای مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست