چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه سیب


کلوچه سیب

● مواد لازم
▪ ۶ قاشق غذاخوری کره
▪ یک و نیم پیمانه آرد
▪ یک قاشق چای‌خوری بکینگ‌پودر
▪ نصف قاشق چای‌خوری جوش شیرین
▪ یک قاشق چای‌خوری دارچین
▪ نصف قاشق چای‌خوری نمک
▪ دو عدد …

مواد لازم

۶ قاشق غذاخوری کره

یک و نیم پیمانه آرد

یک قاشق چای‌خوری بکینگ‌پودر

نصف قاشق چای‌خوری جوش شیرین

یک قاشق چای‌خوری دارچین

نصف قاشق چای‌خوری نمک

دو عدد تخم‌مرغ

دو سوم پیمانه شکر

یک و نیم پیمانه کمپوت سیب

طرز تهیه

ابتدا داخل قالب‌های کلوچه را با کره آغشته کنید. فر را تا ۳۷۵ درجه گرم کنید. کره را درون ظرف مناسب بمدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه حرارت داده و به شکل مایع درآورید و کنار بگذارید تا خنک شود. آرد، بکینگ‌پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین را درون کاسه بزرگی مخلوط کنید. درون کاسه دیگری ابتدا تخم‌مرغ‌ها و شکر را بخوبی هم بزنید. سپس کره و کمپوت سیب را اضافه و دوباره هم بزنید تا مخلوط یک‌دستی ایجاد شود. سپس مخلوط آرد را کم‌کم به مواد درون ظرف اضافه و به صورت دورانی هم بزنید مخلوط را داخل قالب‌های کلوچه ریخته و برای مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.



همچنین مشاهده کنید