پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

نان نرم


نان نرم

بوی نان تازه اشتهای هر کسی را برمی انگیزد، به ویژه کودکان مدرسه ای و بد غذا را . روزی که نان تازه سرسفره باشد می توان مطمئن بود که آن روز بدون نق زدن کودکان، می توان با آرامش و لذت ناهار خورد.

بوی نان تازه اشتهای هر کسی را برمی انگیزد، به ویژه کودکان مدرسه ای و بد غذا را . روزی که نان تازه سرسفره باشد می توان مطمئن بود که آن روز بدون نق زدن کودکان، می توان با آرامش و لذت ناهار خورد.

مواد لازم:

*آرد سبوس دار- چهار و نیم پیمانه *آرد معمولی- نصف پیمانه *شیر- ۲۵۰ میلی لیتر *خامه هم زده شده- ۱۹۰ میلی لیتر *تخم مرغ بزرگ- یک عدد *پودر شیر خشک- دو قاشق غذاخوری*پودر قند- چهار قاشق غذاخوری *خمیر مایه فوری- ۳ قاشق چای خوری *نمک- نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه:

*۲قالب مناسب نان را کمی چرب کنید.*شیر، خامه هم زده شده، تخم مرغ، پودر شیر، نمک، پودر قند و خمیر را با هم مخلوط کنید. سپس بگذارید بماند تا حجم آن دو برابر شود.*خمیر ورآمده را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و به شکل توپ دربیاورید.*روی سطحی که کمی آرد روی آن پاشیده شده، هر کدام از خمیرها را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید و از طرف طول به سمت داخل تا کنید، سپس از بالای خمیر مانند لوله دوباره تا کنید و در قالب قرار دهید. این کار را با تمامی خمیر انجام دهید و در قالب قرار دهید و به مدت یک ساعت کنار بگذارید. پس از حجم گرفتن به مدت یک ساعت با پوشاندن روی آن در دمای ۱۹۰۰ درجه سانتی گراد بپزید.