سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
۷ اردیبهشت: در شهر چه گذشت؟!
با وجود اینکه مدت زیادی تا پایان سال تحصیلی باقی نمانده است، مشکلاتی که در زمینه تردد دانشآموزان وجود دارد همچنان به قوت خود باقیاست
و انتظار میرود دست کم این مشکلات برای سال تحصیلی آینده برطرف شود. به عنوان مثال جدا از بحث هزینه سرسامآور سرویس مدارس که بر دوش خانوادهها تحمیل میشود، زمانبندی سرویسها برای سوار و پیاده کردن دانشآموزان هم مشکلساز است.
برای نمونه برخی از رانندگان سرویس در ۲ یا چند محل مشغول به کارند و گاهی دانشآموزان را دیرتر از موعد مقرر از مدرسه به خانه میبرند یا اینکه موجب میشوند، دانشآموزان به صف صبحگاهی نرسند و با کسر نمره انضباط مواجه شوند.
البته در برخی موارد ناظمان مدارس در صورتی که مشکل مربوط به سرویس باشد آن را در نمره انضباط دانشآموزان تاثیر نمیدهند. بهتر است در مورد منظم بودن سرویسدهی رانندگان سرویس مدارس دقت بیشتری اعمال شود تا حق دانشآموزان هم ضایع نشود.
پیامکهای بیوقت
با وجود اینکه بسیاری هنگام خواب حالت بیصدای تلفن همراهشان را فعال می کنند تا با زنگ تلفن از خواب نپرند، برخی دیگر به دلایل مختلف ناچارند تلفن همراهشان را همواره روشن نگهدارند.
اما هرچقدر هم که دوستان و آشنایان از تماس بیموقع با تلفن همراه دیگران خودداری کنند، پیامکهای تبلیغاتی برخی شرکتها، حتی شرکتهای ارائه دهنده خدمات تلفن همراه وقت و بیوقت به مشترکان میرسد و آسایش آنها را سلب میکند.
به عنوان مثال، پیامکهای یکی از شرکتهای تلفن همراه در تبلیغات خدمات جدید چندین بار پشت سر هم ارسال میشود و مشخص نیست که مشترک چگونه میتواند راه دریافت این پیامکها را مسدود کند. خوب است تا در این زمینه اطلاع رسانی انجام شود تا مشترکان تنها در صورت تمایل این پیامکهای تبلیغاتی را دریافت کنند.
سیل از نوع تابلو
در حالی که سازمان زیباسازی شهرداری تمام سعی و تلاش خود را مصروف از بین بردن مصادیق ناهنجاریهای بصری و جایگزین کردن جاذبههایی از این نوع کرده است، نبود برخی قوانین بازدارنده موجب شده است شهر از نازیباییها خالی نباشد.
برای نمونه همانطور که درتصویری که مسعود صادقی برای ما ارسال کرده مشاهده میکنید، سیل تابلوهایی که این خیابان را به اشغال خود در آورده منظره نامطلوبی رقم زده که چشم هر رهگذری را میآزارد.
این در حالی است که وضع قوانین بازدارنده در مورد تراکم تابلوها و زیبایی آنها میتواند چهره شهر را دگرگون کند. البته نازیباییهای شهر به تابلوها ختم نمیشود و برای نمونه در گوشه و کنار شهر انواع تخلف را میتوان در پیادهروها مشاهده کرد. برخی تابلوهای مغازهها به حدی حریم پیادهرو را اشغال میکنند که روی تردد رهگذران نیز تاثیر گذاشته و آنها را از مسیر معمول منحرف میکند.
دو نام برای یک خیابان
آدمهای چند اسم، که هر جایی آنها را با یکی از آنها صدا میزنند، زیاد دیده و شنیدهایم اما درمورد خیابانها به جز قدیم و جدید بودن نام آنها، کمتر اتفاق میافتد که نام خیابانی آنهم روی تابلو دو تا بشود.
در تصویری که حمید رضا انامی برای ما ارسال کرده این اتفاق روی داده است. معمولا نام خیابان را با حروف انگلیسی هم درج میکنند تا افرادی که به زبان فارسی مسلط نیستند نیز بتوانند نام خیابان را بخوانند.
اما دراین مورد بخصوص، حروف انگلیسی به اصطلاح یک ساز میزنند و حروف فارسی ساز دیگر. به هر حال با اینکه چنین اشتباهاتی کمتر در شهر روی میدهد اما همین موارد استثنایی نیز ممکن است برخی افراد را به اشتباه بیندازد.
از سوی دیگر، به گفته برخی شهروندان تغییر نام برخی کوچهها و خیابانها نیز در صورتی که ضرورتی برای تغییر آن وجود نداشته باشد، هرچه کمتر اتفاق بیفتد بهتر است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست