پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
مافین های قارچ و اسفناج
مواد لازم:
روغن: کمی
قارچ خرد شده: ۱۲۵ گرم
سیر له شده: یک حبه
اسفناج خرد شده: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ: ۴ عدد درشت
شیر: ۳۰ میلی لیتر
پنیر پارمیزان رنده شده: ۱۰ گرم
نمک و فلفل: به اندازه کافی
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ماهیتابه را کمی چرب کنید، قارچ را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
سیر را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، اسفناج را اضافه کنید. پس از یک دقیقه از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. آب اضافه را بگیرید.
تخم مرغ، شیر و نیمی از پنیر را هم بزنید، نمک و فلفل را به مخلوط اسفناج اضافه کنید.
سینی کیک های یزدی را با کاغذهای مخصوص آماده و مواد را به طور مساوی در آن قرار دهید و پر کنید، سپس باقی ماده پنیر را روی آن بریزید.
سینی را به مدت ۱۵دقیقه در فر قرار دهید تا پف کند و به رنگ طلایی دربیاید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست