دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کیک پرتقالی


کیک پرتقالی

● مواد لازم
▪ خامه زده شده برای تزئین:۳ پیمانه
▪ رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چایخوری
▪ آب پرتقال: ۱ پیمانه
▪ بیکینگ پودر: ۱ قاشق سوپخوری
▪ آرد: ۳ پیمانه
▪ کره: ۱ پیمانه
▪ وانیل شکری: ۴/۱ …

مواد لازم

خامه زده شده برای تزئین:

۳ پیمانه

رنده پوست پرتقال:

۱ قاشق چایخوری

آب پرتقال:

۱ پیمانه

بیکینگ پودر:

۱ قاشق سوپخوری

آرد:

۳ پیمانه

کره:

۱ پیمانه

وانیل شکری:

۴/۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ:

۶ عدد

پودر قند:

۱/۲ ۱ پیمانه

طرز تهیه

فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن نمائید تا گرم شود. سفیده و زرده تخم مرغ ها رااز هم جداکنید. زرده ها رابا نیم از پودر قند و وانیل شکری مخلوط نموده و با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. کره را روی حرارت آب کرده, با بقیه پودر قند زده, به مواد بالا اضافه کرده و باهم مخلوط نمائید . سپس آرد و بیکینگ پودر و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه نموده و در آخر سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا شکل همزن روی آن محو نشود و کاملا فرم بگیرد. بعد به مایه فوق الذکر افزوده و آرام هم بزنید تا مخلوط شود. کف قالب گرد به قطر ۲۵ سانتی متر را چرب نموده و کمی آرد پاشیده مایه را در قالب ریخته و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید. در صورت تمایل روی کیک را می توانید با خامه زده شده تزئین نمائید.