سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه لازانیای بادمجان


طرز تهیه لازانیای بادمجان

● مواد لازم برای چهار نفر
▪ یک بسته: لازانیا
▪ ۲ عدد: بادمجان
▪ ۳۵۰ گرم: گوجه فرنگی خرد شده
▪ ۳۵۰ گرم: پنیر موتزارلا
▪ ۱۰۰ گرم: جعفری و ریحان خرد شده
▪ یک عدد: پیاز
▪ نمک و روغن زیتون: …

مواد لازم برای چهار نفر

یک بسته:

لازانیا

۲ عدد:

بادمجان

۳۵۰ گرم:

گوجه فرنگی خرد شده

۳۵۰ گرم:

پنیر موتزارلا

۱۰۰ گرم:

جعفری و ریحان خرد شده

یک عدد:

پیاز

نمک و روغن زیتون:

به میزان کافی

طرز تهیه

بادمجان را پوست کنده و حلقه حلقه کنید. پیاز را ریز ریز خرد کرده و با گوجه فرنگی و ریحان و جعفری در روغن زیتون تفت دهید. فلفل و نمک را به مخلوط اضافه کرده و به همراه بادمجان به مدت پنج دقیقه سرخ کنید. لازانیا را در آب جوش ریخته و پس از ۱۵-۱۰ دقیقه آبکش کنید. سینی فر را کمی چرب کرده و یک لایه لازانیا روی آن قرار دهید و به روش معمول مواد و پنیر موتزارلا را بر روی آن بریزید، سپس به مدت سی دقیقه در طبقه میانی فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.