چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
مجله ویستا

نگهداری غذاها


نگهداری غذاها

▪ سطح داخلی یخچال باید بطور منظم با دستمال پاک شود.
▪ پسمانده غذاها پس از گذشت سه الی پنچ روز (در یخچال) ارزش غذایی خود را از دست می دهند.
▪ بهترین شیوه برای نگهداری طولانی تر غذاها، …

سطح داخلی یخچال باید بطور منظم با دستمال پاک شود.

پسمانده غذاها پس از گذشت سه الی پنچ روز (در یخچال) ارزش غذایی خود را از دست می دهند.

بهترین شیوه برای نگهداری طولانی تر غذاها، فریزری کردن آنهاست.

هنگام گرم کردن پسمانده غذاها حتماً باید غذا آنقدر گرم شود که بخار آن در آمده و هیچ نقطه سردی در آن باقی نماند.

هرگز به منظور آب شدن یخ غذا ها آنها را در یخچال قرار ندهید و یا آب سرد روی آن نگیرید.

[آرزو محمودی]