سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

سوپ‌ مرغ‌ با كاری‌


● مواد لازم‌:
▪ سینه‌ مرغ‌ بدون‌ پوست‌ و استخوان‌:۴۰۰ گرم‌
▪ پیاز:۲ عدد
▪ كره‌:یك‌ سوم‌ پیمانه‌
▪ آرد:۲ قاشق‌ سوپخوری‌
▪ پودركاری‌:۲ تا ۳ قاشق‌ چایخوری‌
▪ آب‌ مرغ‌:۳ پیمانه‌
▪ آب‌ …

مواد لازم‌:

سینه‌ مرغ‌ بدون‌ پوست‌ و استخوان‌:

۴۰۰ گرم‌

پیاز:

۲ عدد

كره‌:

یك‌ سوم‌ پیمانه‌

آرد:

۲ قاشق‌ سوپخوری‌

پودركاری‌:

۲ تا ۳ قاشق‌ چایخوری‌

آب‌ مرغ‌:

۳ پیمانه‌

آب‌ آناناس‌:

سه‌ چهارم‌ پیمانه‌

پنیر گودا:

۱۰۰ گرم‌

خامه‌:

۱ و دو سوم‌ پیمانه‌

بادام‌ خلال‌ شده‌:

۲ قاشق‌ سوپخوری‌

شكر:

نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌

نمك‌ به‌ میزان‌ لازم‌

طرز تهیه‌:

گوشت‌ مرغ‌ را خلال‌ كنید، پیاز را پوست‌ بگیرید و خرد كنید.گوشت‌ مرغ‌ را در كره‌ تفت‌ دهید و پیازهای‌ خرد شده‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنید و سپس‌ آرد را هم‌ روی‌ آنها بریزید و تفت‌ دهید (به‌ قدری‌ تفت‌ دهید كه‌ پیازها طلایی‌ رنگ‌ شوند).پودر كاری‌ را هم‌ اضافه‌ كنید.آب‌ مرغ‌ و آب‌ آناناس‌ را هم‌ افزوده‌ و بگذارید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه‌ بپزد.پنیر را رنده‌ كرده‌ و كم‌كم‌ به‌ همراه‌ خامه‌ به‌ سوپ‌ اضافه‌ كنید و نمك‌ و شكر بزنید.بادام‌های‌ خلال‌ شده‌ را در تا به‌ بدون‌ روغن‌ تفت‌ بدهید و سپس‌ برروی‌ سوپ‌ بریزید و سوپ‌ را میل‌ كنید.