دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سوپ شلغم و سیب زمینی


سوپ شلغم و سیب زمینی

کره را در قابلمه ای آب کنید، پیاز را به مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهید به طوری که بی رنگ شود.

مواد لازم:

کره: ۶ قاشق غذاخوری

پیاز نازک خرد شده: ۴عدد متوسط

شلغم ریز و نازک خرد شده: یک کیلوگرم

سیب زمینی ریز پوست شده و نازک خرد شده:۲۵۰گرم

آب مرغ: ۶ پیمانه

پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق مرباخوری

جعفری خرد شده: ۲ قاشق

طرز تهیه:

کره را در قابلمه ای آب کنید، پیاز را به مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهید به طوری که بی رنگ شود. شلغم و سیب زمینی را اضافه کنید. به میزان کافی نمک را به مواد اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. مواد را روی حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.

آب مرغ را اضافه کنید و پس از به جوش آمدن، زیر آن را کم کنید تا شلغم و سیب زمینی نرم شود. سپس زیر آن را خاموش کنید و بگذارید کمی خنک شود.

سوپ را به شکل پوره دربیاورید، به قابلمه برگردانید و پودر جوز هندی را به آن اضافه کنید.

هنگام سرو با جعفری تزئین کنید.