دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
سوپ شلغم و سیب زمینی
مواد لازم:
کره: ۶ قاشق غذاخوری
پیاز نازک خرد شده: ۴عدد متوسط
شلغم ریز و نازک خرد شده: یک کیلوگرم
سیب زمینی ریز پوست شده و نازک خرد شده:۲۵۰گرم
آب مرغ: ۶ پیمانه
پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق مرباخوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق
طرز تهیه:
کره را در قابلمه ای آب کنید، پیاز را به مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهید به طوری که بی رنگ شود. شلغم و سیب زمینی را اضافه کنید. به میزان کافی نمک را به مواد اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید. مواد را روی حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.
آب مرغ را اضافه کنید و پس از به جوش آمدن، زیر آن را کم کنید تا شلغم و سیب زمینی نرم شود. سپس زیر آن را خاموش کنید و بگذارید کمی خنک شود.
سوپ را به شکل پوره دربیاورید، به قابلمه برگردانید و پودر جوز هندی را به آن اضافه کنید.
هنگام سرو با جعفری تزئین کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا رهبر انقلاب شورای نگهبان انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب دولت سیزدهم جنگ حسن روحانی
هواشناسی شهرداری تهران سلامت سیل قتل تهران فضای مجازی آموزش و پرورش سازمان هواشناسی باران سامانه بارشی شهرداری
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بانک مرکزی ایران خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم یارانه
محمدعلی علومی برنارد هیل تئاتر تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران مسعود اسکویی دفاع مقدس صدا و سیما موسیقی سینما مهران غفوریان
دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه حماس جنگ غزه روسیه اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نساجی جواد نکونام رئال مادرید سپاهان لیگ برتر ایران بازی بارسلونا لیگ برتر انگلیس
اپل اینستاگرام آیفون مایکروسافت باتری گوگل سامسونگ
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی کاهش وزن بیمه توت فرنگی سیگار فشار خون اعتماد به نفس