یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
با این کار از سیاه شدن موز جلوگیری کنید
سیاه شدن موزهای خرد شده توی سالاد اتفاق غمانگیزیه که بین همه رنگای قشنگ یه ظرف سالاد میوه میافته. اما قرار نیست ما مغلوب موزهای سیاه شده توی ظرف بشیم.
۱- برای اینکه مانع این اتفاق بشید میتونید از آبمیوه استفاده کنید. میوههای زیادی هستن که نمیذارن رنگ موز تغییر کنه. آب لیموشیرین، پرتقال، آب کنسرو آناناس، آب گریپفروت و آب لیموترش میوههای اسیدی هستند که نمیذارن رنگ موز سیاه بشه.
۲- موز رو به هر شکلی که میخواهید برش بزنید و آب میوه رو روش بپاشید. میتونید تیکههای موز رو تو یه لیوان آب میوه بگردونید و بذارید چند دقیقه توی لیوان بمونن.
۳- یه کار بهصرفه و البته عقلانی اینه که به اندازه نیازتون موزها رو خرد کنید. با اینکه رنگ موز بعد از استفاده از این میوههای اسیدی تغییر نمیکنه، اما بهتره که موز خرد شده رو زود مصرف کنید.
۴- حتی اگه موزها رو خرد کردید و یادتون رفت بهش آبمیوه بزنید، باز هم راهی برای برگردوندن رنگ موز وجود داره. آب کنسرو آناناس یا گریپفروت میتونه این موز سیاه رو روشنتر کنه.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست