دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه دسر برانی گردو شکلات


نی نی بان: اگر به دنبال دسری خوشمزه و زیبا برای میز دسرتان می‌گردید، من برانی شکلات را به شما پیشنهاد می‌کنم. برای درست کردن آن به روش زیر عمل کنید.

  

زمان آماده سازی: 30 دقیقه

زمان کل: 4 ساعت و5 دقیقه

تعداد 10 نفر

 

مواد لازم برای برانی:

 

·        2 فنجان شکلات نیمه شیرین خرد شده

·        2/3 فنجان کره یا مارگارین

·        1 ½ فنجان  شکر

·        1 ½ فنجان آرد همه منظوره

·        ½ فنجان گردو خرد شده

·        1 قاشق چای خوری بکینگ پودر

·        1 قاشق چای خوری وانیل

·        ½ قاشق چای خوری نمک

·        4 عدد تخم مرغ

 

مواد لازم برای کرم روی کیک:

 

·        2 فنجان خامه زده شده

·        ¼ فنجان پودر قند

·        1 قاشق چای خوری وانیل

·        2/3 فنجان شکلات نیمه شیرین خرد شده

 

طرز تهیه:

 

1.      فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید. ظرفی را با فویل یا روغن بپوشانید. 1 فنجان از شکلات را برای تزیین کنار بگذارید.

 

2.      در ماهی تابه‌ای کره و 1 فنجان باقی مانده شکلات را با دمای متوسط ذوب کنید و مدام هم بزنید. آن را از روی گاز بردارید. شکر، آرد، آجیل، بکینگ پودر، وانیل، نمک و تخم مرغ را به آن اضافه و مخلوط کنید.

 

3.      حدود 18 تا 23 دقیقه یا تا زمانی که با فرو کردن چاقویی به وسط آن مواد به چاقو نچسبد، آن را در فر قرار دهید. 10 دقیقه زمان دهید تا خنک شود. آن را برگردانید و حدود 1 ساعت زمان دهید تا کاملا سرد شود.

 

4.      در ظرفی متوسط خامه زده شده، پودر قند و وانیل را با هم زن برقی و با سرعت بالا بزنید تا سفت شود. 2/3  فنجان شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید.

 

5.      برانی را به 4 قسمت مساوی ببرید. یک تکه را در ظرف بگذارید، ¾ فنجان خامه را روی آن بریزید و دوباره تکه بعدی کیک را روی آن قرار دهید. این کار را ادامه دهید تا جایی که کیک‌ها تمام شوند. سپس خامه را دور و روی کیک بمالید. باقی شکلات‌های خرد شده را به روی کیک اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود. اما دقت کنید که بیشتر از 48 ساعت نباشد.