دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سالاد هندوانه


سالاد هندوانه

در روزهای گرم تابستان عصرانه نان و پنیر و هندوانه بسیار دل‌چسب است. این سالاد ترکیب هندوانه و پنیر قدیمی خودمان است که شام رژیمی خوبی برای شب‌های گرم تابستان است.
● مواد لازم:
▪ …

در روزهای گرم تابستان عصرانه نان و پنیر و هندوانه بسیار دل‌چسب است. این سالاد ترکیب هندوانه و پنیر قدیمی خودمان است که شام رژیمی خوبی برای شب‌های گرم تابستان است.

مواد لازم:

یک عدد هندوانه کوچک

پنیر سفید خرد شده سه قاشق غذاخوری

مغز گردو خرد شد یک قاشق غذاخوری

مغز بادام‌زمینی یک قاشق غذاخوری

مغز پسته یا خلال پسته یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

هندوانه را بصورت مکعب‌های کوچک می‌بریم و تخمه‌های آن‌را خارج کرده در ظرف می‌ریزیم . روی آن‌را کمی از پنیر خرد شده و مغزها می‌ریزیم به همین ترتیب ظرف سالاد را با هندوانه و پنیر و مغز پر می‌کنیم.

مواد بکار رفته در این سالاد تقریبی است و شما می‌توانید به دل‌خواه مقدار آن‌را کم و زیاد کنید و از مغزهای مختلف استفاده کنید حتا مغز تخمه.

من در این‌جا هم از خلال پسته استفاده کردم و هم پسته کامل.