دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
سالاد هندوانه
در روزهای گرم تابستان عصرانه نان و پنیر و هندوانه بسیار دلچسب است. این سالاد ترکیب هندوانه و پنیر قدیمی خودمان است که شام رژیمی خوبی برای شبهای گرم تابستان است.
مواد لازم:
یک عدد هندوانه کوچک
پنیر سفید خرد شده سه قاشق غذاخوری
مغز گردو خرد شد یک قاشق غذاخوری
مغز بادامزمینی یک قاشق غذاخوری
مغز پسته یا خلال پسته یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
هندوانه را بصورت مکعبهای کوچک میبریم و تخمههای آنرا خارج کرده در ظرف میریزیم . روی آنرا کمی از پنیر خرد شده و مغزها میریزیم به همین ترتیب ظرف سالاد را با هندوانه و پنیر و مغز پر میکنیم.
مواد بکار رفته در این سالاد تقریبی است و شما میتوانید به دلخواه مقدار آنرا کم و زیاد کنید و از مغزهای مختلف استفاده کنید حتا مغز تخمه.
من در اینجا هم از خلال پسته استفاده کردم و هم پسته کامل.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب حج آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم جنگ رسانه حسین امیرعبداللهیان
هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل فضای مجازی آموزش و پرورش سیلاب سلامت شهرداری سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
قیمت دلار ایران خودرو قیمت طلا خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان مسکن تورم قیمت
تئاتر محمدعلی علومی سریال تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه کتاب مسعود اسکویی دفاع مقدس صدا و سیما موسیقی سینما مهران غفوریان
مغز دانش بنیان فضا
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه طوفان الاقصی نتانیاهو اوکراین نوار غزه طالبان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی عبدالله ویسی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بازی بارسلونا
اپل مایکروسافت سامسونگ آیفون گوگل باتری پهپاد عکاسی ناسا
سازمان غذا و دارو رژیم غذایی بیمه سیگار کاهش وزن توت فرنگی دندانپزشکی فشار خون