چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
کاپ های لازانیا با طعم کدوحلوایی
کدو حلوایی برای درست کردن خوراکی ها و غذاهای زیادی بکار می رود و غذایی سالم و مقوی محسوب می شود. هر یک از کاپ هایی که در این دستور توضیح داده شده، ۱۸۲ کالری انرژی دارد و حاوی ۱۱ گرم کربوهیدرات و ۱۲ گرم چربی است.
• مواد لازم:
یک عدد کدوحلوایی گردویی پوست کنده
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
پنیر ریکوتا به مقدار لازم
۱ عدد تخم مرغ بزرگ
۱ قاشق چایخوری آویشن
۲ حبه سیر، له شده
ربع قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱۷۰ گرم اسفناج تازه
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذاخوری مریم گلی تازه، خرد شده و ۱۲ برگ مریم گلی برای تزئین
۲ قاشق غذاخوری آرد
۲ فنجان شیر، نیمه گرم
نمک و فلفل
۱ فنجان پنیر فونتینا، رنده شده (یا پنیر دلخواه)
نیم فنجان پنیر پارمزان یا پکورینو، رنده شده
جوز هندی آسیاب شده، برای تزئین
ابزار: قالب مافین، پوست کن
• دستور تهیه
- فر را از قبل بگذارید گرم شود.
- با پوست کن، کدوحلوایی را به برش های یک هشتم ببرید. آنها را در یک لایه روی ظرف فر بچینید. روی آنها روغن زیتون بمالید و نمک بزنید. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کباب کنید به اندازه ای که بتوان به راحتی آنها را خم کرد.
- وقتی کدوحلوایی در حال پختن است، ریکوتا، تخم مرغ و آویشن را مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.
- در ماهیتابه متوسطی حدود یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی شعله متوسط گرم کنید. سیر و فلفل قرمز را تفت دهید تا رایحه آن درآید و اسفناج را اضافه کنید. آنها را نیز تفت دهید تا نرم شوند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. وقتی سرد شد، رطوبت اضافی آن را بگیرید و خرد کنید و مخلوط ریکوتا را اضافه کنید.
- در ماهیتابه متوسطی کره را روی شعله کم آب کنید. آرد را اضافه کنید و هم بزنید. دو دقیقه آن را حرارت دهید و هم بزنید.
- به تدریج شیر ولرم را اضافه کنید. به حرارت دادن ادامه دهید و گاهی هم بزنید تا این مخلوط نیم جوش شود و لعاب بیندازد. بگذارید این مخلوط ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر حرارت ببیند و حباب بزند و غلیظ تر شود. حواستان باشد که با هم زدن از ته گرفتن آن جلوگیری کنید. سپس به آن نمک و فلفل بزنید.
- برای سر هم کردن کاپ های لازانیا، داخل قالب مافین ها را چرب کنید و ۱۲ عدد از بزرگترین برش های کدوحلوایی را جدا کنید و ته هر قالب یک برش بگذارید. سپس یک قاشق از مخلوط ریکوتا را داخل هر قالب بریزید و روی آن از سس مخلوط سفید بریزید. روی آن پنیر فونتینا بپاشید و یک بار دیگر این لایه ها را تکرار کنید. این بار برش کدوحلوایی را در جهت مخالف بگذارید. سپس روی آن پنیر پارمزان یا پکورینوی رنده شده بریزید و حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا طلایی شود و حباب بزند.
- در حالیکه کاپ های لازانیا در حال پختن هستند، برگ های مریم گلی را ۴۵ ثانیه در روغن زیتون داغ تفت دهید. سپس آنها را از روغن خارج کنید و بگذارید روغن آنها کشیده شود.
- وقتی لازانیا آماده شد، روی هر کدام از کاپ ها جوز هندی بپاشید و با برگ مریم گلی تزئین کنید و سرو نمایید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست