پنجشنبه, ۷ تیر, ۱۴۰۳ / 27 June, 2024
مجله ویستا

ریحان حافظه را تقویت می کند


ریحان حافظه را تقویت می کند

ریحان، بومی کشور ایران ، هند و برخی دیگر از کشورهای آسیایی به مدت حداقل ۵ هزار سال کشت می شود. ریحان گیاهی معطر است و انواع مختلف آن با ظاهر، طعم و بوی متفاوت در سراسر جهان وجود …

ریحان، بومی کشور ایران ، هند و برخی دیگر از کشورهای آسیایی به مدت حداقل ۵ هزار سال کشت می شود. ریحان گیاهی معطر است و انواع مختلف آن با ظاهر، طعم و بوی متفاوت در سراسر جهان وجود دارد.

خواص:

مصرف ریحان حافظه را تقویت می کند و خلط را از لوله های برونشیتی دفع و تعریق ایجاد می کند.

جویدن ریحان علایم سرماخوردگی و آنفلوآنزا را برطرف می کند.

غرغره با دم کرده این گیاه گلودرد را تسکین می دهد.

برای درمان سرماخوردگی، آنفلوآنزا، برونشیت و آسم، برگ ریحان را با زنجبیل بجوشانید؛ سپس ولرم شده آن را با کمی عسل مصرف کنید.

آب ریحان تقویت کننده کلیه است. در صورت داشتن سنگ کلیه روزی یک بار آب ریحان را همراه با عسل به مدت ۶ ماه مصرف کنید تا از طریق مجرای ادراری دفع شود.

جویدن ۱۲ عدد برگ ریحان روزی ۲ بار با استرس مقابله و خون را تصفیه می کند و مانع از بروز بیماری می شود.

برای رفع عفونت و زخم دهان روزی ۲ بار مقداری برگ ریحان بجوید.

ریحان حاوی ویتامین A است که برای تقویت شب کوری موثر است. ویتامین K موجود در آن به تقویت استخوان کمک می کند.

فلاووانوئیدز ریحان از ساختار سلولی در برابر اشعه و آسیب ها محافظت می کند.

منیزیم موجود در آن باعث شل شدن عضله و رگ های خون می شود و در نتیجه وضعیت جریان خود را بهبود می بخشد.

روغن طبیعی ریحان که مرطوب کننده ای موثر است، پوست را از حالت کدری در می آورد.

روغن طبیعی آن بیماری های پوستی مانند آکنه و داءالصدف را درمان می کند.

دم کرده آن یبوست، درد معده، سوءهاضمه و نفخ را برطرف می کند.