پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
شنیسل گوشت
مواد لازم:
فیله راسته یا ران گوساله ۵۰۰ گرم
آرد ساده یک چهارم فنجان
تخم مرغ زده شده یک عدد
شیر یک چهارم فنجان
پودر نان خشک یک دوم فنجان
روغن زیتون یا مایع ۲ قاشق غذاخوری
کره ی پاستوریزه ۳۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا چربی گوشت را گرفته، سپس با گوشت کوب آهسته بدون این که گوشت را له یا سوراخ کنیم، می کوبیم تا نازک شود. پس از آن گوشت را ابتدا در آرد و سپس در مخلوط تخم مرغ و شیر فرو می بریم. در انتها گوشت را در پودر نان خشک می غلطانیم. و با دست فشار می دهیم تا خوب به پودر نان آغشته شوند. بهتر است قبل از سرخ کردن، یک ساعت در یخچال بگذاریم.بعد روغن و کره را در ماهی تابه گرم می کنیم و شنیسل را روی حرارت متوسط سرخ می کنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم معلمان رهبر انقلاب نیکا شاکرمی مجلس خلیج فارس بابک زنجانی
آتش سوزی تهران پلیس روز معلم زلزله قتل شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه سلامت دستگیری
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم ارز
سریال نمایشگاه کتاب فیلم سینمایی تلویزیون عفاف و حجاب جواد عزتی سینمای ایران سینما دفاع مقدس فیلم موسیقی رسانه ملی
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین حماس غزه جنگ غزه نوار غزه انگلیس ترکیه ایالات متحده آمریکا اوکراین یمن افغانستان
پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی تلفن همراه اینستاگرام اپل گوگل همراه اول پهپاد واکسن تبلیغات ناسا نخبگان
سرطان خواب فشار خون کبد چرب بیماری قلبی دیابت کاهش وزن مسمومیت داروخانه