جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
نان گردوئی با مایکروفر
تخم مرغ : ۱ عدد
شیر هموژنیزه : ۰.۰۶ لیتر
کره : ۱۰۰ گرم
آرد سفید : ۱۷۵ گرم
شکر : ۷۵ گرم
خرما : ۷۵ گرم
موز : ۱ عدد
گردو : ۵۰ گرم
خاک قند : قدری
شیر تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملاً پف کند، شکر و آرد را نیز به آن اضافه کنید. هنگامیکه که آرد را اضافه کردید مخلوط را زیاد به هم نزنید. گردو، خرما و موز (له شده) را بیز در آن بریزید. سپس یک ظرف مناسب نسبتاً مسطح با دیواره ۳ الی ۴ سانتیمتر انتخاب کرده مقداری ته و اطراف ان را چرب کرده، مخلوط را داخل آن بریزید و ظرف را مدت ۱۲ - ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروفر قرار دهید. پس از پایان زمان پخت ظرف را بیرون آورده و اجازه دهید تا سرد شود. سپس روی آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئین نمائید. (بهتر است در طول مصرف نان گردوئی، روی آن را بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود).
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم مازندران سیدابراهیم رئیسی توماج صالحی دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها وزیر کشور
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس فضای مجازی سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو مالیات قیمت خودرو چین قیمت طلا قیمت دلار مسکن بازار خودرو ایران خودرو دلار تعطیلی شنبه بانک مرکزی
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب رسانه تلویزیون سریال سینما موسیقی
رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان ترکیه یمن لبنان
فوتبال ایران پرسپولیس استقلال تراکتور بارسلونا لیگ برتر سپاهان جام حذفی لیگ برتر انگلیس بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مغز گوگل آیفون اپل باتری سونی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست سازمان غذا و دارو دیابت کاهش وزن آلزایمر