سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ لیمو


پودینگ لیمو

▪ مواد لازم برای ۶ نفر:
- تخم مرغ- ۳ عدد
- شکر- یک پیمانه
- کره نرم- یک سوم پیمانه
- آب لیمو ترش- یک چهارم پیمانه
- پوست لیمو- یک قاشق غذاخوری
- آرد- یک چهارم پیمانه
- نمک- یک هشتم قاشق مرباخوری
- …

مواد لازم برای ۶ نفر:

- تخم مرغ- ۳ عدد

- شکر- یک پیمانه

- کره نرم- یک سوم پیمانه

- آب لیمو ترش- یک چهارم پیمانه

- پوست لیمو- یک قاشق غذاخوری

- آرد- یک چهارم پیمانه

- نمک- یک هشتم قاشق مرباخوری

- شیر- یک پیمانه

- خاکه قند- در صورت تمایل

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. سفیده تخم مرغ را بزنید تا کمی کف کند.زدن را ادامه دهید تا سفت شود و فرم بگیرد. سه چهارم پیمانه شکر را با کره بزنید تا نرم و یکدست شود. زرده تخم مرغ، آب لیمو ترش و پوست لیموترش را نیز به مواد زرده اضافه و خوب مخلوط کنید. سرعت همزن را کم کنید سپس آرد و نمک را به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید. شیر را اضافه و سفیده تخم مرغ را نیز به آرامی به مواد اضافه کنید. مواد را در قالب مناسب چرب نشده بریزید و درون سینی حاوی آب جوش قرار دهید. پودینگ را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر بپزید. قالب را از روی سینی بردارید و بگذارید کمی سرد شود. در صورت تمایل روی آن را کمی خاکه قند بپاشید.