پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

مرجو خورش (خورش عدس)


مرجو خورش (خورش عدس)

● مواد لازم:
▪ عدس: ۲ لیوان؛
▪ سیب زمینی: ۲ عدد؛
▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری؛
▪ آلوچۀ خشک ترش: ۱ لیوان؛
▪ ادویه تند (کاری): ۱ قاشق مرباخوری؛
▪ پیاز: ۲ عدد؛
▪روغن: ۱ قاشق غذاخوری؛
▪ …

مواد لازم:

عدس:

۲ لیوان؛

سیب زمینی:

۲ عدد؛

رب گوجه فرنگی:

۲ قاشق غذاخوری؛

آلوچۀ خشک ترش:

۱ لیوان؛

ادویه تند (کاری):

۱ قاشق مرباخوری؛

پیاز:

۲ عدد؛

روغن:

۱ قاشق غذاخوری؛

نمک و فلفل:

به میزان لازم.

طرز تهیه:

عدس را همراه با پیاز خرد شده خام می پزیم. رب گوجه فرنگی، سیب زمینی خلال شده، ادویه، نمک، فلفل و آلوچۀ ترش را اضافه می کنیم و همراه با روغن می پزیم تا خورش جا بیفتد. سپس آن را در ظرف می کشیم و با پلو یا نان سرو می کنیم.

نکته:

این غذا بیشتر در شهر طالقان تهیه می شود.