یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

خورش فسنجان


خورش فسنجان

● مواد لازم :
▪ گوشت گوسفندی كم استخوان ۷۵۰ گرم
▪ پودر گردو ۳۵۰ گرم
▪ رب انار نصف لیوان
▪ پیاز متوسط دو تا سه عدد
▪ شكر یك قاشق غذا خوری
▪ روغن ۱۵۰ گرم
▪ نمك و فلفل به مقدار مورد نیاز
● …

مواد لازم :

گوشت گوسفندی كم استخوان ۷۵۰ گرم

پودر گردو ۳۵۰ گرم

رب انار نصف لیوان

پیاز متوسط دو تا سه عدد

شكر یك قاشق غذا خوری

روغن ۱۵۰ گرم

نمك و فلفل به مقدار مورد نیاز

طرز تهیه :

گوشت را به قطعات كوچك تقسیم كنید سپس با پیاز تفت دهید. پودر گردو, نمك و فلفل و سه تا چهار لیوان آب به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

پس از نیم پز شدن گوشت, رب انار و شكر را در آن بریزید و بگذارید خورش به روغن بیفتد. برای تهیه خورش فسنجان از گوشت چرخ كرده یا گوشت مرغ (حدود یك كیلوگرم) نیز می‌توان استفاده نمود.