جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
ظروف مسی را قلع اندود کنید
مقادیر اندک مس برای سلامتی مفید است ولی مقدار زیاد آن می تواند مسمومیت زا باشد.
مس با غذاهای اسیدی واکنش می دهد. به همین دلیل، ظروف مسی را معمولا با لایه ای از یک فلز دیگر مثل قلع، استیل یا نیکل می پوشانند تا از ورود مس به غذا جلوگیری شود. مس در هنگام پخت و پز به مقدار کمی در غذا حل می شود به ویژه اگر غذاهای اسیدی برای مدت طولانی در این ظروف پخته یا نگهداری شوند، لذا از پختن غذاهای اسیدی در ظروف مسی پوشش داده نشده یابد اجتناب کرد و یا در صورت استفاده از ظروف مسی باید این ظروف را قلع اندود کرد.
با خراشیدن یا ساییدن این ظروف در هنگام شست وشو، لایه پوششی محافظ از بین می رود.
بنابراین از خراشیدن این ظروف باید خودداری و در ظروفی که لایه پوششی آنها از بین رفته حتی الامکان پخت و پز صورت نگیرد.
سازمان غذا و دارو (fda) در خصوص مصرف ظروف مسی بدون پوششی هشدار داده است؛ چرا که این فلز هنگامی که در مقادیر زیاد وارد غذا می شود باعث تهوع، استفراغ و اسهال می شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست