جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

برنج مخلوط با گل کلم


برنج مخلوط با گل کلم

روغن را در قابلمه ای عمیق حرارت دهید و سپس زیره، برگ بو، دارچین و هل را اضافه کنید و برای چند ثانیه تفت دهید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج: یک پیمانه

گل کلم: یک عدد متوسط

نخودسبز: نصف پیمانه

پیاز خرد شده: یک عدد

گوجه فرنگی خرد شده: ۳عدد

پودر زنجبیل: یک قاشق مرباخوری

سیر رنده شده: ۲ حبه

فلفل سبز خرد شده: ۲عدد

پودر زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری

پودر زیره: یک قاشق مرباخوری

پودر کاری: یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل: به اندازه کافی

چوب دارچین: یک عدد

هل: دو عدد

برگ بو: یک عدد

روغن: یک قاشق غذاخوری

آب: ۲پیمانه

طرز تهیه:

برنج را بشویید و کنار بگذارید.

روغن را در قابلمه ای عمیق حرارت دهید و سپس زیره، برگ بو، دارچین و هل را اضافه کنید و برای چند ثانیه تفت دهید.

سپس پیاز، سیر و زنجبیل را اضافه کنید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.

گل کلم خرد شده، نخود و فلفل سبز را نیز اضافه کنید.

در این مرحله گوجه فرنگی خرد شده، زردچوبه، زیره، پودر کاری، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی بپزید.

برنج را نیز اضافه کنید و تفت دهید سپس آب را اضافه کنید و پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنید تا به صورت دمی بپزد.