شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

مصرف شکر تیغال تب را کاهش می دهد


مصرف شکر تیغال تب را کاهش می دهد

شکر تیغال از خانواده خارخسک و دارای ترکیبات ضد حساسیت است. از این گیاه برای درمان سرفه و سوزش مری استفاده می شود.این گیاه در اروپا، آسیا و آفریقا می روید و بیش از ۱۲۰ نوع دارد. گل …

شکر تیغال از خانواده خارخسک و دارای ترکیبات ضد حساسیت است. از این گیاه برای درمان سرفه و سوزش مری استفاده می شود.این گیاه در اروپا، آسیا و آفریقا می روید و بیش از ۱۲۰ نوع دارد. گل های شکر تیغال به شکل گلوله خاردار و آبی رنگ در انتهای ساقه دیده می شود. به نقل از سایت خواص گیاهان دارویی

شکر تیغال تقویت کننده عضلات است.

برای پایین آوردن تب به کار می رود.

انعطاف پذیری ستون مهره ها را افزایش می دهد.

به عنوان ملین و متعادل کننده دستگاه گوارش از این گیاه استفاده می شود.

در قدیم از این گیاه برای درمان فشار خون بالا و تصلب شرایین و سکته قلبی استفاده می شد.

برای درمان تکرر ادرار مفید است.در کتاب قانون ابن سینا از شکر تیغال با طبیعت گرم و خشک یاد شده است.



همچنین مشاهده کنید