یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا
هل، تقویت کننده بینایی
هل که به ملکه ادویه ها معروف است در جنوب هند، سریلانکا و گواتمالا کشت می شود. این ادویه که طعم و عطر ویژه ای دارد، در غذاهای متعدد مورد مصرف قرار می گیرد.
نتایج بررسی ها نشان می دهد، هل منبع غنی کربوهیدرات، پروتئین، روغن های فرار، فیبر، کلسیم، آهن و فسفر است. در این مطلب از «ehow» به چند خاصیت این ادویه اشاره شده است.
مصرف هل همراه با عسل، بینایی را تقویت می کند.
دم کرده آن به عنوان دهان شویه برای رفع بوی بد دهان به کار برده می شود.
عفونت های تنفسی مانند سرفه و سرماخوردگی را درمان می کند.
علایم قبل از قاعدگی را برطرف می کند.
افزودن آن به غذا، اشتها را باز می کند.
نفخ را به طور طبیعی برطرف می کند.
مصرف منظم آن، سموم جمع شده در بدن را از بین می برد و جریان خون را بهبود می بخشد.
برای رفع حالت تهوع، کافی است مقدار کمی از پودر آن را با آب قورت دهید.
چای هل، سردردهای شدید را از بین می برد.
دم کرده آن با افسردگی مبارزه می کند.
در آسیای جنوبی، هل سبز را برای درمان عفونت دندان و لثه، ناراحتی های گلو، گرفتگی ریه، عفونت پلک ها و سل مورد مصرف قرار می دهند.
مصرف بیش از حد آن در دوره بارداری و شیردهی توصیه نمی شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست