سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

هل، تقویت کننده بینایی


هل، تقویت کننده بینایی

هل که به ملکه ادویه ها معروف است در جنوب هند، سریلانکا و گواتمالا کشت می شود. این ادویه که طعم و عطر ویژه ای دارد، در غذاهای متعدد مورد مصرف قرار می گیرد.
نتایج بررسی ها نشان می …

هل که به ملکه ادویه ها معروف است در جنوب هند، سریلانکا و گواتمالا کشت می شود. این ادویه که طعم و عطر ویژه ای دارد، در غذاهای متعدد مورد مصرف قرار می گیرد.

نتایج بررسی ها نشان می دهد، هل منبع غنی کربوهیدرات، پروتئین، روغن های فرار، فیبر، کلسیم، آهن و فسفر است. در این مطلب از «ehow» به چند خاصیت این ادویه اشاره شده است.

مصرف هل همراه با عسل، بینایی را تقویت می کند.

دم کرده آن به عنوان دهان شویه برای رفع بوی بد دهان به کار برده می شود.

عفونت های تنفسی مانند سرفه و سرماخوردگی را درمان می کند.

علایم قبل از قاعدگی را برطرف می کند.

افزودن آن به غذا، اشتها را باز می کند.

نفخ را به طور طبیعی برطرف می کند.

مصرف منظم آن، سموم جمع شده در بدن را از بین می برد و جریان خون را بهبود می بخشد.

برای رفع حالت تهوع، کافی است مقدار کمی از پودر آن را با آب قورت دهید.

چای هل، سردردهای شدید را از بین می برد.

دم کرده آن با افسردگی مبارزه می کند.

در آسیای جنوبی، هل سبز را برای درمان عفونت دندان و لثه، ناراحتی های گلو، گرفتگی ریه، عفونت پلک ها و سل مورد مصرف قرار می دهند.

مصرف بیش از حد آن در دوره بارداری و شیردهی توصیه نمی شود.