چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

سینه مرغ با پنیر و سس خامه


سینه مرغ با پنیر و سس خامه

● مواد لازم:
▪ سینه مرغ: ۴ عدد
▪ آرد: ۴ قاشق غذاخوری
▪ پنیر پارمیزان رنده شده: ۱۸۰ گرم
▪ خامه غلیظ: یک و نیم لیوان
▪ نمک و فلفل: به میزان کافی
● طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن …

مواد لازم:

سینه مرغ:

۴ عدد

آرد:

۴ قاشق غذاخوری

پنیر پارمیزان رنده شده:

۱۸۰ گرم

خامه غلیظ:

یک و نیم لیوان

نمک و فلفل:

به میزان کافی

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن و تنظیم کنید. سینه مرغ را صاف و نازک کنید. آرد ، نمک و فلفل را مخلوط کنید و به همراه فیله های مرغ در کیسه پلاستیکی بریزید و کیسه را خوب تکان دهید تا تکه های مرغ کاملا با مواد آغشته شود. نصف پنیر را در ظرف پیرکس بپاشید و فیله های مرغ را روی آن قرار دهید، سپس بقیه پنیر را روی مرغ بریزید. با استفاده از چاقو، خامه را به طور کامل و یک دست روی مرغ بریزید. مرغ را به مدت ۲۰ دقیقه بدون هیچ نوع پوششی در فر بپزید. مرغ آماده را می توان با ماکارونی ، سالاد، برنج و...سرو کرد.