چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
سینه مرغ با پنیر و سس خامه
مواد لازم:
سینه مرغ:
۴ عدد
آرد:
۴ قاشق غذاخوری
پنیر پارمیزان رنده شده:
۱۸۰ گرم
خامه غلیظ:
یک و نیم لیوان
نمک و فلفل:
به میزان کافی
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن و تنظیم کنید. سینه مرغ را صاف و نازک کنید. آرد ، نمک و فلفل را مخلوط کنید و به همراه فیله های مرغ در کیسه پلاستیکی بریزید و کیسه را خوب تکان دهید تا تکه های مرغ کاملا با مواد آغشته شود. نصف پنیر را در ظرف پیرکس بپاشید و فیله های مرغ را روی آن قرار دهید، سپس بقیه پنیر را روی مرغ بریزید. با استفاده از چاقو، خامه را به طور کامل و یک دست روی مرغ بریزید. مرغ را به مدت ۲۰ دقیقه بدون هیچ نوع پوششی در فر بپزید. مرغ آماده را می توان با ماکارونی ، سالاد، برنج و...سرو کرد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم روز دختر دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی مجلس شورای اسلامی حجاب رهبر انقلاب انتخابات انتخابات مجلس
قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران فضای مجازی پلیس بارش باران آموزش و پرورش وزارت بهداشت سلامت شهرداری سازمان هواشناسی
قیمت طلا خودرو نمایشگاه نفت مالیات حقوق بازنشستگان گاز مسکن قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون محمدمهدی اسماعیلی کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس موسیقی تئاتر سینما فیلم
اینوتکس دانشجویان دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه رفح حماس آمریکا روسیه چین حمله به رفح ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا دورتموند لیگ برتر ذوب آهن نساجی بازی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران رئال مادرید
تبلیغات اپل عیسی زارع پور اینترنت گوگل سامسونگ ناسا نوآوری آیفون آب مایکروسافت
سرطان قلب آسم کمردرد اعتیاد ناباروری بیماران خاص بیمه سبزیجات