دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

دراچنا (غذای‌ روسی‌)


● مواد لازم‌:
▪ روغن‌ زیتون‌: یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ پیازچه‌ خلال‌ شده‌: یك‌ دسته‌
▪ سیر خرد شده‌: یك‌ حبه‌
▪ گوجه‌ فرنگی‌ پوست‌ گرفته‌ و خرد شده‌: ۴عدد
▪ آرد سبوس‌دار: ۳ قاشق‌ غذاخوری‌ …

مواد لازم‌:

روغن‌ زیتون‌:

یك‌ قاشق‌ غذاخوری‌

پیازچه‌ خلال‌ شده‌:

یك‌ دسته‌

سیر خرد شده‌:

یك‌ حبه‌

گوجه‌ فرنگی‌ پوست‌ گرفته‌ و خرد شده‌:

۴عدد

آرد سبوس‌دار:

۳ قاشق‌ غذاخوری‌

شیر:

۴ قاشق‌ غذاخوری‌

خامه‌ زده‌ شده‌:

دو سوم‌ لیوان‌

تخم‌مرغ‌:

۴ عدد

جعفری‌ خرد شده‌:

۲ قاشق‌ غذاخوری‌

كره‌ نرم‌ شده‌:

۲ قاشق‌ غذاخوری‌

نمك‌ و فلفل‌ سیاه‌:

به‌ میزان‌ كافی‌

طرز تهیه‌:

فر را روی‌ ۱۸۰ درجه‌ سانتی‌گراد یا ۳۵۰درجه‌ فارنهایت‌ بگذارید. روغن‌ را درماهی‌تابه‌ای‌ گرم‌ كنید و پیازچه‌ها را در آن‌ به‌مدت‌ سه‌ دقیقه‌ تفت‌ دهید. سیر را اضافه‌ كنید وچند دقیقه‌ حرارت‌ دهید تا زمانی‌ كه‌ سیر وپیازچه‌ها نرم‌ شوند.

در این‌ هنگام‌ سیر و پیازچه‌ها را در كف‌ یك‌ظرف‌ سرامیكی‌ یا پیركس‌ كه‌ آن‌ را چرب‌ كرده‌ایدخوب‌ پخش‌ كنید و گوجه‌ فرنگی‌ها را هم‌ به‌صورت‌ لایه‌ای‌ روی‌ آن‌ بپاشید. آرد و شیر را دركاسه‌ای‌ دیگر آنقدر بزنید تا یكدست‌ شود و خامه‌را كم‌كم‌ به‌ آن‌ اضافه‌ كنید، سپس‌ با تخم‌ مرغ‌هامخلوط كنید. مایع‌ را به‌ مخلوط كره‌ و جعفری‌اضافه‌ كنید و با نمك‌ و فلفل‌ خوب‌ هم‌ بزنید.

در مرحله‌ بعد مخلوط تخم‌مرغ‌ را روی‌سبزیجات‌ بریزید و مدت‌ ۴۰-۴۵ دقیقه‌ در فربگذارید، یعنی‌ آنقدر كه‌ وقتی‌ چاقو را در داخل‌آن‌ فشار می‌دهید آب‌ نداشته‌ باشد. بعد از این‌ كه‌خنك‌ شد، آن‌ را ببرید و در ظرف‌ بچینید.