شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سالاد مکزیکی


سالاد مکزیکی

● مواد لازم:
▪ گوجه فرنگی: ۴-۳ عدد خردشده
▪ پیاز: یک عدد متوسط
▪ لوبیا قرمز پخته: ۲۵۰ گرم
▪ سیب زمینی: ۵۰۰ گرم پخته و خردشده
▪ لوبیا چشم‌بلبلی پخته: ۲۵۰ گرم
▪ مواد لازم برای سس سالاد …

مواد لازم:

گوجه فرنگی:

۴-۳ عدد خردشده

پیاز:

یک عدد متوسط

لوبیا قرمز پخته:

۲۵۰ گرم

سیب زمینی:

۵۰۰ گرم پخته و خردشده

لوبیا چشم‌بلبلی پخته:

۲۵۰ گرم

مواد لازم برای سس سالاد

آبلیمو:

۳-۲ قاشق سوپخوری

روغن زیتون:

۳-۲ قاشق سوپخوری

سیر له‌شده:

۲ حبه

طرز تهیه:

برای تهیه این سالاد ظرفی را انتخاب کنید که گنجایش تمام مواد را داشته باشد و موقع مخلوط کردن، مواد له نشوند. گوجه‌فرنگی را داخل ظرف می‌ریزیم و بعد لوبیا قرمز و لوبیا چشم‌بلبلی را هم اضافه می‌کنیم. اگر دوست داشتید می‌توانید از لوبیا سفید هم استفاده کنید. ترتیب اضافه کردن مواد خیلی مهم نیست فقط همه مواد باید خوب با هم مخلوط شوند. سیب زمینی و پیاز را نیز اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. اگر پیاز قرمز در دسترس داشته باشید، تناسب رنگ آن بهتر است.

می‌توانید به جای سیب زمینی در صورت دلخواه از کدوحلوایی استفاده کنید. آبلیمو و روغن زیتون و سیر له‌شده را داخل شیشه کوچک می‌ریزیم و خوب تکان می‌دهیم تا خوب مخلوط شوند بعد روی سالاد می‌ریزیم و مجددا مواد را مخلوط می‌کنیم. می‌توان در صورت دلخواه یک‌چهارم پیمانه ریحان خردشده هم اضافه کرد.



همچنین مشاهده کنید