پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سالاد مرغ و بادام زمینی تایلندی


سالاد مرغ و  بادام زمینی تایلندی

در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید.

مواد لازم:

مواد لازم برای 3 تا 4 نفر

450 گرم سینه مرغ چرخ شده

2 /1 پیاز خرد شده

1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز

1 عدد فلفل دلمه‌ای زرد

4 /1 پیمانه کره بادام زمینی

3 /1 پیمانه سس سویا

2 ق س سرکه سیب

2ق س روغن زیتون

1 ق س آب

2 حبه سیر له شده

2 عدد پیازچه خرد شده

2 /1 پیمانه بادام زمینی خرد شده

2 ق س گشنیز خرد شده

به میزان لازم نمک و فلفل

به میزان لازم روغن مایع

تعدادی برگ کاهو

روش تهیه:

1. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. بعد از اینکه پیاز نرم و طلایی شد، مرغ چرخ شده را همراه با مقداری نمک و فلفل داخل تابه بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.

2. فلفل دلمه‌ای‌ها را که نگینی خرد کرده‌اید، بعد از حدود 5 دقیقه به مرغ اضافه کرده و تفت دهید. حرارت را کم کرده و صبر کنید تا تکه‌های مرغ بپزند و فلفل‌ها نرم شوند.

3. در این فاصله در یک کاسه سس سویا، کره‌ بادام زمینی، سرکه سیب، روغن زیتون، سیر له شده، آب و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا سس نرم و یکدستی حاصل شود.

4. بعد از اینکه مرغ و فلفل‌ها سرخ شدند، سس را داخل تابه بریزید و خوب هم بزنید تا سس به خورد مواد برود. در انتها پیازچه و سیر را هم اضافه کرده و تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد خنک شوند.

5. در یک ظرف مناسب یک با دو برگ کاهو بگذارید. حالا مخلوط مرغ را روی آن بریزید. بادام زمینی و گشنیز خرد شده را هم روی آن‌ها بریزید. حالا می‌توانید سالاد را سرو کنید.