سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

دمپخت مرغ


دمپخت مرغ

● مواد لازم:‏
▪ برنج؛ ۲ پیمانه
▪ مرغ؛ یک کیلو
▪ پیاز؛ ۲ عدد متوسط
▪ گوجه فرنگی؛ یک عدد بزرگ
▪ سیب زمینی؛ ۲ عدد متوسط
▪ ادویه(نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه،دارچین)؛ به مقدار …

مواد لازم:

برنج؛ ۲ پیمانه

مرغ؛ یک کیلو

پیاز؛ ۲ عدد متوسط

گوجه فرنگی؛ یک عدد بزرگ

سیب زمینی؛ ۲ عدد متوسط

ادویه(نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه،دارچین)؛ به مقدار لازم

لیمو عمانی؛ ۲ عدد متوسط

آب؛ ۴ پیمانه

روغن؛ کمی

روش تهیه:

‏۱) مرغ را شسته و به قطعات کوچک خرد کنید.‏

‏۲) پیاز را به قطعات ریز خرد کرده، کمی روغن در ماهیتابه ریخته و داغ کنید. سپس پیاز را در روغن سرخ کنید تا وقتی رنگ آن قهوه ای روشن شود.‏

‏۳) گوجه فرنگی را به قطعات ریز خرد کنید.‏

‏۴) گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و بگذارید کمی بپزد.‏

‏۵) مرغ را به مواد اضافه کنید.‏

‏۶) ادویه را به مواد اضافه کنید.‏

‏۷) با قاشق مواد را خوب هم بزنید تا ادویه جذب مواد شود.‏

‏۸) کمی آب به اضافه لیمو عمانی را به مواد اضافه کنید. سپس در قابلمه را بگذارید تا مواد به مدت ۳۰ دقیقه بجوشد.‏

‏۹) سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس آنها را شسته، به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید مواد به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد.‏

‏۱۰) برنج را شسته به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بجوشد. سپس ۴ پیمانه آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه را بگذارید. اجازه دهیدتا برنج با حرارت کم به مدت ۲۰ یا ۳۰ دقیقه دم بکشد.‏

‏۱۱) در صورتی که برنج هنوز سفت است، روی آن کمی آب بپاشید .‏

‏۱۲) برنج را در ظرف کشیده و روی آن را با لیموی تازه تزئین کنید.‏