دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

خوراک سیب زمینی و بادمجان


خوراک سیب زمینی و بادمجان

● مواد لازم:
▪ سیب زمینی کوچک- ۶ عدد
▪ بادمجان کوچک- ۶ عدد
● مواد برای داخل:
▪ کنجد- یک قاشق غذاخوری
▪ پودر گشنیز- ۲ قاشق غذاخوری
▪ آرد نخود- یک قاشق غذاخوری
▪ پودر زیره- ۲ قاشق غذاخوری
▪ …

مواد لازم:

سیب زمینی کوچک- ۶ عدد

بادمجان کوچک- ۶ عدد

مواد برای داخل:

کنجد- یک قاشق غذاخوری

پودر گشنیز- ۲ قاشق غذاخوری

آرد نخود- یک قاشق غذاخوری

پودر زیره- ۲ قاشق غذاخوری

پودر کاری- یک چهارم قاشق مرباخوری

نمک- نصف قاشق مرباخوری

پودر فلفل قرمز- نصف قاشق مرباخوری

زردچوبه- نصف قاشق مرباخوری

شکر- ۲ قاشق مرباخوری

سیر له شده- ۲ حبه

آب لیمو- یک قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده تازه- یک چهارم لیوان

مواد لازم برای تهیه سس:

روغن مایع- یک قاشق غذاخوری

دانه خردل- نصف قاشق مرباخوری

گوجه خرد شده- نیم کیلوگرم

گشنیز تازه خرد شده- ۲ قاشق غذاخوری

آب- ۱۵۰ میلی لیتر

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن و تنظیم کنید. سیب زمینی ها و بادمجان ها را خوب بشویید و بدون پوست کندن از بالا به پایین یک برش دهید، بدون این که تکه شود. تمامی مواد را برای داخل آن با هم مخلوط و وسط سیب زمینی و بادمجان را با آن پر کنید. مواد آماده را در ظرف پیرکس که چرب شده است بچینید. برای تهیه سس، روغن را داغ کنید و دانه خردل را کمی تفت دهید.گوجه فرنگی خرد شده و گشنیز را اضافه و پس از کمی تفت دادن آب را به سس اضافه کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و بگذارید بجوشد تا کمی غلیظ شود. سس را روی مواد پر شده بریزید و پس از پوشاندن ظرف با فویل به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.