چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

توپک های پنیر و سبزی


توپک های پنیر و سبزی

▪ مواد لازم:
- سیب زمینی متوسط- ۲ عدد
- هویج و کلم برگ رنده شده و نخود سبز- یک پیمانه
- فلفل سبز خرد شده- ۲ عدد
- زنجبیل تازه یا پودر- یک قاشق مرباخوری
- برگ نعناع خرد شده- یک قاشق غذاخوری
- …

مواد لازم:

- سیب زمینی متوسط- ۲ عدد

- هویج و کلم برگ رنده شده و نخود سبز- یک پیمانه

- فلفل سبز خرد شده- ۲ عدد

- زنجبیل تازه یا پودر- یک قاشق مرباخوری

- برگ نعناع خرد شده- یک قاشق غذاخوری

- برگ جعفری خرد شده- یک قاشق غذاخوری

- پودر کاری- ۲ قاشق مرباخوری

- نان تست خرد شده- ۳ برش

- پنیر مازارلا- ۵۰ گرم

- نمک- به میزان لازم

- روغن- به میزان لازم برای سرخ کردن

- آرد- یک قاشق غذاخوری به اضافه نصف پیمانه آب

- نان خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی را آب پز کنید، مراقب باشید که له نشود و کمی سفت باشد. پس از خنک شدن آن را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید. مواد به دست آمده را به شکل توپک در بیاورید.

- توپک ها را ابتدا در مخلوط آب و آرد و سپس در خرده نان بغلتانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

- توپک ها را در روغن داغ سرخ و با سس سرو کنید.