چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

کراکرهای دارچینی


کراکرهای دارچینی

شیر را کمی ولرم کنید و چند قطره آب لیمو به آن بیفزایید و کنار بگذارید تا ببرد.

مواد لازم:

آرد گندم: یک و یک چهارم پیمانه

آرد کیک: یک و یک چهارم پیمانه

جوش شیرین: ۲ قاشق مرباخوری

پودر دارچین: ۲ قاشق مرباخوری

روغن مایع با دمای اتاق یا کره با دمای اتاق: یک سوم پیمانه

شکر قهوه ای: یک سوم پیمانه

شکر سفید: یک هشتم پیمانه

وانیل: کمی

عسل: ۲ قاشق غذاخوری

شیر بریده: نصف پیمانه

مواد لازم برای روی کراکرها:

روغن مایع یا کره آب شده: یک قاشق غذاخوری

شکر سفید: یک هشتم پیمانه

پودر دارچین: سه چهارم قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

سینی فر را با کاغذ روغنی آماده کنید.

شیر را کمی ولرم کنید و چند قطره آب لیمو به آن بیفزایید و کنار بگذارید تا ببرد.

در دستگاه غذاساز یا با وسیله دیگر آرد گندم، جوش شیرین و دارچین را مخلوط کنید. سپس روغن، شکر قهوه ای، شکر سفید، وانیل و عسل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به دست آمده به شکل نخودهای کوچک دربیاید. شیر بریده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا به شکل خمیر دربیاید.

خمیر به دست آمده خشک و شکننده خواهد بود.

خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده اید، قرار دهید و به چهار قسمت تقسیم کنید.

روی هر یک از قسمت ها، کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه باز کنید به طوری که ضخامت آن کمتر از نیم سانتی متر باشد.

کاغذ روغنی را بردارید و با چاقوی تیز سطح آن را سوراخ کنید و سپس به شکل چهارگوش های کوچک ببرید.

یک قاشق کره یا روغن را آب کنید و روی برش ها بمالید سپس یک هشتم پیمانه شکر و سه چهارم قاشق مرباخوری پودر دارچین را با هم مخلوط کنید و روی برش ها بریزید و به مدت ۹تا۱۳ دقیقه در فر بگذارید تا روی آن کمی طلایی شود.