سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

۸ نکـتـه طـلایـی


۸ نکـتـه طـلایـی

۱) همیشه نمک، فلفل و پودر سیر را در سس سالاد حل کنید و آنها را مستقیم روی سالادتان نریزید.
۲) هیچ‌وقت سس سالاد سبزی‌ را پیش از سرو، روی آن نریزید. این کار نه تنها باعث پلاسیده شدن …

۱) همیشه نمک، فلفل و پودر سیر را در سس سالاد حل کنید و آنها را مستقیم روی سالادتان نریزید.

۲) هیچ‌وقت سس سالاد سبزی‌ را پیش از سرو، روی آن نریزید. این کار نه تنها باعث پلاسیده شدن سبزی‌ها بلکه باعث آب انداختن سالاد می‌شود.

۳) سس سالادهایی را که در ترکیبشان از سیب‌زمینی یا ماکارونی استفاده شده است، از ۲ یا ۳ ساعت قبل به آنها اضافه کنید تا طعم سس به خورد سیب‌زمینی یا ماکارونی برود.

۴) تا حد امکان از افزودن تخم‌مرغ و پیاز به سالادهایی که قرار است چند ساعت یا حتی بیشتر از یک روز نگهداری شوند، خودداری کنید چون این کار سالاد شما را بدبو می‌کند و احتمال فسادش را هم بالا می‌برد.

۵) در فصل تابستان از آبلیمو، سرکه، آبغوره یا آب نارنج به عنوان چاشنی سالاد به جای سس مایونز در سفر یا پیک‌نیک استفاده کنید.

۶) برای جلوگیری از آب انداختن سالاد، سبزی‌های آن را پیش از خرد کردن، حتما خشک کنید.

۷) از گوجه‌فرنگی‌های ریز برای تهیه سالادتان کمک بگیرید تا خرد کردن گوجه‌فرنگی‌های معمولی باعث آب انداختن سالاد شما نشود.

۸) حتما هسته زیتون را پیش از قرار دادن در ظرف سالاد، از آن خارج کنید تا باعث خفگی یا شکستن دندان اعضای خانواده‌تان نشود.