یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

مربای بادمجان


بادمجان  :  ۱۰۰۰ گرم
شکر  :  ۱۰۰۰ گرم
جوهر لیمو  :   قدری
سر بادمجان‌های خیلی ریز را گرفته دو سه روز در آب آهک و دو روز در آب شیرین بخوابانید. سپس پوستش را کنده در آب خالص یک جوش داده قدری …

بادمجان  :  ۱۰۰۰ گرم

شکر  :  ۱۰۰۰ گرم

جوهر لیمو  :   قدری

سر بادمجان‌های خیلی ریز را گرفته دو سه روز در آب آهک و دو روز در آب شیرین بخوابانید. سپس پوستش را کنده در آب خالص یک جوش داده قدری جوهر لیمو در آن ریخته و در شکر قوام آمده بپزید.