دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

اسفناج سرخ شده با پنیر( زمان پخت: ۱۰ دقیقه )


● مواد لازم برای برای ۴ نفر:
▪ ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون
▪ ۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده
▪ ۴ فنجان برگ اسفناج
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ ۱ قاشق سوپخوری پنیر پیتزا
● طرز تهیه:
روغن زیتون …

مواد لازم برای برای ۴ نفر:

۱ قاشق چایخوری روغن زیتون

۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده

۴ فنجان برگ اسفناج

نمک و فلفل به میزان لازم

۱ قاشق سوپخوری پنیر پیتزا

طرز تهیه:

روغن زیتون را در تابه ریخته و حرارت دهید . سیر را در روغن زیتون به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس اسفناج و نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا اسفناج ها نرم شوند. سپس مخلوط را از تابه خارج کرده و پنیر رویش بپاشید و بعد سرو کنید.