دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

دسر دورنگ


دسر دورنگ

● مواد لازم
▪ چهار عدد پرتقال یا سیب
▪ یک فنجان آب پرتقال یا سیب
▪ چهار عدد گیلاس یا انگور
● طرز تهیه
پرتقال یا سیب‌‌ها را به‌صورت اوریب از وسط برش داده و درونشان را خالی کنید …

مواد لازم

چهار عدد پرتقال یا سیب

یک فنجان آب پرتقال یا سیب

چهار عدد گیلاس یا انگور

طرز تهیه

پرتقال یا سیب‌‌ها را به‌صورت اوریب از وسط برش داده و درونشان را خالی کنید و پس از جداکردن هسته‌ها محتوای داخل میوه را با آب پرتقال یا آب‌سیب کاملاً مخلوط و داخل پوست پرتقال‌های از قبل آمده شده بریزید و روی هر کدام یک عدد گیلاس قرار دهید. سپس به‌مدت ۲ ساعت در فریزر بگذارید و پنج دقیقه قبل از پذیرایی دسرها را از فریزر خارج کرده و در هوای معمولی قرار دهید.