چهارشنبه, ۲۷ تیر, ۱۴۰۳ / 17 July, 2024
مجله ویستا

شربت ریواس | طرز تهیه شربت ریواس


مواد لازم برای شربت ریواس

 ریواس 1 کیلو
 شکر 1 کیلو

طرز تهیه شربت ریواس

 ابتدا ریواس ها را کاملا" با آب بشویید و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن ، که کاملا" از پوسته خارجی جدا کرده اید و مغز سفید آن را به تکه های کوچک 8 سانتیمتری برش بزنید .  سپس ریواس های خرد شده را در ظرف مورد نظر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.


شربت ریواس | طرز تهیه شربت ریواس


 شکر و ریواس را مخلوط کنید تا کاملا" ریواس ها به شکر آغشته شوند .  این مخلوط را 24 ساعت بدون حرارت در ظرف و بیرون از یخچال ( محیط خیلی گرم نباشد ) نگه دارید و هر 6 ساعت یک بار آن را هم بزنید تا شکر کاملا" به شیره و شهد تبدیل شود.

 بعد از 24 ساعت شربت ریواس را از صافی رد کنید .  اگر بعد از یک شبانه روز هنوز دانه های شکر در داخل ظرف مانده است می توانید آن را کمی حرارت دهید تا به شربت تبدیل شود .  شربت آماده مصرف است . این شربت در هنگام استفاده باید با آب رقیق شود و در یخچال نگهداری شود .

 

نکات تکمیلی در مورد شربت ریواس

شربت ریواس جزو نوشیدنی - انواع شربت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
شربت ریواس را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

شربت ریواس ، طرز تهیه شربت ریواس