یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

سالاد هویج


سالاد هویج

هویج را با کمی آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.

مواد لازم

هویج حلقه شده: ۷۰۰ گرم

پیاز خردشده متوسط: یک عدد

فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد

آب گوجه فرنگی پخته شده (سس گوجه فرنگی): یک پیمانه

شکر: نصف پیمانه

سرکه: سه چهارم پیمانه

روغن گیاهی: نصف پیمانه

پودر خردل: یک قاشق چای خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

هویج را با کمی آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود. بهتر است برای پختن هویج قدری آب اضافه کنید تا ضمن پختن، آب کمی باقی بماند.هویج ها را در ظرف مناسب قرار دهید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.پیاز، فلفل دلمه ای و سس گوجه فرنگی را که آماده کرده اید، به آن اضافه کنید. شکر، نمک، فلفل،سرکه و خردل را اضافه کنید. سالاد را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.برای تهیه سس گوجه فرنگی، آب چند عدد گوجه رسیده را بگیرید، صاف کنید و روی حرارت قرار دهید. بگذارید چند جوش بزند و سس کمی غلیظ شود.