یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا
سالاد هویج
![سالاد هویج](/web/imgs/16/11/s204s1.jpeg)
مواد لازم
هویج حلقه شده: ۷۰۰ گرم
پیاز خردشده متوسط: یک عدد
فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد
آب گوجه فرنگی پخته شده (سس گوجه فرنگی): یک پیمانه
شکر: نصف پیمانه
سرکه: سه چهارم پیمانه
روغن گیاهی: نصف پیمانه
پودر خردل: یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
هویج را با کمی آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود. بهتر است برای پختن هویج قدری آب اضافه کنید تا ضمن پختن، آب کمی باقی بماند.هویج ها را در ظرف مناسب قرار دهید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.پیاز، فلفل دلمه ای و سس گوجه فرنگی را که آماده کرده اید، به آن اضافه کنید. شکر، نمک، فلفل،سرکه و خردل را اضافه کنید. سالاد را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.برای تهیه سس گوجه فرنگی، آب چند عدد گوجه رسیده را بگیرید، صاف کنید و روی حرارت قرار دهید. بگذارید چند جوش بزند و سس کمی غلیظ شود.
مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری ایران پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم دولت چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری
تهران کنکور آلودگی هوا هواشناسی قتل شهرداری تهران سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش پلیس راهور قوه قضاییه پلیس
قیمت طلا بانک مرکزی خودرو قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو بورس واردات خودرو بازار سرمایه حقوق بازنشستگان دلار ایران خودرو
عاشورا امام حسین کربلا تلویزیون خودکشی نقاشی امام حسین (ع) سینمای ایران کتاب رامبد جوان سینما هنرمندان
کنکور ۱۴۰۳ باتری
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه اسرائیل روسیه آمریکا انگلیس جو بایدن چین حماس حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس لیگ برتر علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات لیگ برتر تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا ترکیه
هوش مصنوعی سامسونگ ناسا موبایل فناوری آیفون
رژیم غذایی ازدواج تب دانگ ویتامین کاهش وزن طول عمر آلزایمر سردرد پوکی استخوان کمردرد