چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
چرا نباید جوش شیرین مصرف کرد ؟
از سالها پیش نانواها برای این که خمیر نان زودتر ور بیاید و بتوانند سریع تر و به تعداد بیشتری نان بپزند، از جوش شیرین استفاده میکردهاند. درحالت طبیعی، فرایند تخمیر نان، باید با خمیر ترش انجام شود که در این صورت، حدود ۳ تا ۴ ساعت طول می کشد تا خمیر ور بیاید. با استفاد از جوش شیرین، جلوی فرایند طبیعی تخمیر نان گرفته میشود و در نان، تخمیر غیر طبیعی ایجاد میگردد، به این صورت که جوش شیرین به واسطه فعل و انفعالاتی که در خمیر به وجود میآورد، باعث می شود نان پف کند و به نظر برسد خمیر تخمیر شده است. اما تخمیر واقعی صورت نمیگیرد و فیتاتها در خمیر باقی میمانند. باقی ماندن فیتاتها در نان باعث میشود جذب فلزهای ۲ ظرفیتی تغذیهای مثل کلیسم، آهن و روی کم شود و کمبود این مواد پیش آید. فقر این مواد از مشکلات تغذیهای کشورماست. از سوی دیگر جوش شیرین ویتامینهای گروه B را در نان از میان می برد و احتمال بروز بیماری گوارشی را افزایش میدهد و حتی موجب افزایش عوارض دوران بارداری و تولد نوزادانی با وزن کم میشود.
نانهایی که با جوش شیرین پخته میشوند، مزه خوبی ندارند و کیفیت آنها به حدی پایین است که چند ساعت پس از پخت، دیگر قابل خوردن نیستند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست